Event aflyst

"Akustiske perler, Røverhistorier & Stjernestøv" - En aften med Ronny Morris.

DKK 275,00

Sted

Dato

27 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

"Vær ydmyg, men også ihærdig. Så skal livet nok give dig noget tilbage." Det mener i hvert fald Ronny Morris, der er skabt et særligt vedholdende materiale med udgivelsen af albummet Sweet Silence. Ronny Morris der har været flittigt spillet på bla. DRP4 har rejst verden rundt med sin guitar, i drømmen om at finde den rette sang. Musikken der har været med i nogle af de største Amerkanske TV serier, har vundet flere priser i Hollywood men når det skal opleves helt tæt på, fortrækker den danske artist at der bliver ro til at fordybe sig. Derfor invitere Ronny Morris dig hermed til at helt personligt aften, tæt på musikken, tæt på glæden og de toner der drog ham ud i den store verden. 

*Begrænset pladser haves.(Dørene åbnes kl.19:00)

**Billetter sælges IKKE i døren. 

Arrangør

MORRIS MEDIA GROUP; is a boutique media service. With partners in

remote places such as Seattle, Los Angeles, New York, London,

Stockholm, Copenhagen and even Tokyo.
We offer artists, labels and

media partners services which help getting their product to the next

level. We handle everything from Radio Promotion, PR and Instore

Placements servicing more than 250.000 commercial outlets worldwide.

Lokation

Christians Kirke Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .