AKUTTMEDISIN KURS 2023 I KØBENHAVN

AKUTTMEDISIN KURS 2023 I KØBENHAVN

Fra DKK 2.350,00

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 08:00 - 08 okt 2023 kl. 17:00

Beskrivelse

AKUTTMEDISIN KURS 2023 I KØBENHAVN

Der er nu mulighed for at tilmelde sig det kompetencegivende obligatorisk kursus i "AKUTTMEDISIN 2023" i København 7.-8. oktober. Det er anden gang at kurset holdes i Danmark og er godkendt af Helsedirektoratet. For at kunne tage selvstændige lægevagter i Norge er det et krav fra Helsedirektoratet, at sundhedspersonale har gennemført dette kursus.

Teoretisk online kursus

Kurset består af en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske del er et online-kursus på 7 timer og skal være gennemført senest en uge inden den praktiske del. Det udbydes af en ekstern aktør, Norwegian Research Centre AS (NORCE), og har et mindre kursusgebyr.

Praktisk kursus 

Den praktiske del er to dages kursus med fysisk fremmøde 7.-8. oktober og gennemføres på letforståeligt norsk med maks. 35 deltagere, det foregår på CAMES, Herlev Hospital. Kurset vil være en blanding af oplæg, plenumsamtaler og holdøvelser og vil berøre emner som Præhospital traume behandling, Hypotermi og blødningstilstande, Det akut syge barn, Akutte medicinske tilstande, ABCDE gennemgang m.m. Et detaljeret program vil blive sendt ud til deltagere inden kurset.

Kurset foregår i tidsrummet kl. 08:00-17:00 begge dage.

Undervisere

Steinar Konradsen, norsk specialist i almen medicin

Jakob Rode, Specialeansvarlig overlæge, anæstesiologisk afdeling

Cecilia Jeppesen Holsbo, Anæstesi sygeplejerske

Melek Inal, HU-læge ortopædkirurgi

Pris og tilmelding

For at deltage i kurset er det et krav, at man har erhvervet sig norsk autorisation. Deltagerpris for den praktiske del er 2.350 DKK for to dages undervisning inkl. forplejning og kursusbevis. Pris for online-kurset kommer i tillæg på 350 NOK og betales direkte til NORCE.

Deltagerne vil få link til online-kurset tilsendt i starten september, og billetten for praktisk kursus købes her på siden.

Kurset er rettet mod læger med interesse for lægevagtsarbejde i Norge.

HPR-register

For at få registret Akuttmedisin kurset i HPR-registret skal man have gennemført det teoretiske online-kursus (del 1), den praktiske del (2) samt onlinekurset ”Vold og overgrepshåndtering” (del 3).

Afbud: Hvis du melder afbud mindre end 4 dage før kursusstart uden gyldig grund, opkræver vi det fulde kursusgebyr.

På vegne af Akuttmedisin-udvalget (Steinar K. Helen L., Cecilia H. J.) - Kontakt: Cecilia H. Jeppesen – cecilia@nordlysvikar.no 

Sponsoreret af Nordlys Vikar

Lokation

CAMES, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på