Event aflyst

Akvarel weekend på Studiegården - et særligt sted ved havet på Møn

DKK 3.500,00

Sted

Dato

18 apr 2020 kl. 08:30 - 19 apr 2020 kl. 15:00

Beskrivelse

AKVAREL WEEKEND
Dette weekendkursus henvender sig til begyndere og let øvede, der har lyst til at arbejde med akvarel. Det giver dig mulighed for at udvikle nye færdigheder og udforske akvarelmediet. Kombiner dette med oplevelsen af økologisk mad fra lokale producenter i et smukt studie i den nye arkitekttegnede Studiegården ved kysten på Møn.

Du lærer de forskellige akvarelteknikker, at forfine din iagttagelsesevne og at skærpe dine sanser. Det er en mulighed for at komme væk og opleve ro, fordybelse og kreativitet i Studiegårdens smukke rammer. 

Instruktøren Kristian Bluff, tager dig igennem et program, hvor du kommer til at arbejde med teknik, farve og materiale. Der males efter objekter, men også landskaber og strandfund vil indgå. 

Den kreative duo og ejere af Studiegarden Egon Gade og Lene Arevad inviterer dig indenfor i deres hjem og serverer gennem weekenden hjemmelavede øologiske måltider, mens du nyder udsigten og samværet med andre kreative mennesker.

· professionel undervisning
· nye færdigheder
· inklusiv alle måltider af lokale råvarer
· fællesmiddag lørdag aften med naturvin
· en arkitekttegnet firlænget gård midt i naturen på Møn

Pris: 3500,-

Se mere: www.studiegaarden.com

Arrangør

Lokation

Vindebæk Strandvej 5, 4792 Askeby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .