Akvarelworkshop // Lav dine egne farver // Hos Club Curious

Akvarelworkshop // Lav dine egne farver // Hos Club Curious

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

23 sep 2023 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Akvarelworkshop // Lav dine egne farver

Kom til workshop med Christina fra Wusi Dusi - Art & Nature og lær hvordan du kan fremstille dine egne akvarelfarver fra bunden af pigmenter fra den jord, vi omgiver os med. 🌎

På workshoppen vil du blive taget gennem hele processen, hvor Christina viser dig:

🪨 Hvordan du identificerer sten og lertyper, som er egnet til pigmentlavning. 

 🪄 Hvordan du laver dem om til fine pigmenter.

🎨 Hvordan du laver dem til akvarelfarve fremstillet med simple materialer.

  Efter workshoppen går du hjem med et lille sæt af akvarelfarve, som du har lavet helt fra bunden. Og så ved du, hvordan du kan gentage processen derhjemme.


  Praktisk:
  Dato og tidspunkt: Lørdag d. 23. september 2023 kl. 14.00 - 17.00
  Lokation: Club Curious, Jægergårdsgade 154E, 8000 Aarhus C.

  Pris: 350,- pr. person.
  Prisen inkluderer undervisning og alle materialer, du skal bruge.

  Om underviseren:
  Jeg hedder Christina, og jeg er en tysk kunstner. Jeg får inspiration fra naturen og har været fokuseret på at skabe kunst i samarbejde med naturen. Min store fascination er at udvinde pigmenter direkte fra planter, sten og jord.

  www.wusidusi.eu
  @wusidusi // @wusispigmentlab 

  Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag hos Club Curious.

  Arrangør

  Vi er klubben for kultur, kreativitet og nysgerrighed 🌠 Gennem events skaber vi oplevelseslommer fyldt med nye og gode venner, glimmer og magi i vores klubhus 🍍⛲🌈🌜🎉

  Lokation

  Club Curious, Jægergårdsgade 154e, 8000 Aarhus

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

  Anbefalede events
  Events du har kigget på