spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Alabaster dePlume (UK)

Afholdt event

Alabaster dePlume (UK)

Fra Gratis

Sted

Dato

03 feb 2024 kl. 21:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

"Alabaster DePlume’s Come With Fierce Grace is uplifting music for a chaotic present and a must for jazz fans and anyone who appreciates rich creative art" - PopMatters (9/10), 2023. 

Den Londonbaserede saxofonist, komponist og poet Gus Fairbairn aka Alabaster DePlume blander i bedste, frie collagestil spoken word, spirituel jazz, britisk folkemusik, mellemøstlige skalaer, ethio-jazz og meget mere i et opløftende, inkluderende patchwork. 

Den britiske poet-performer udgav sin debut Peach i 2015, men det var først med udgivelsen af albummet Gold i 2022, at anmelderne og verden for alvor fik øjnene op for dePlume. Samme år gæstede han Loppen, hvor han - med en blanding af jazzet improvisation, esoterisk soul og selvhjælpsgruppe-terapi med dePlume selv som lige dele kosmisk prædikant og livsstilsguru - efterlod et velbesøgt Loppen i ekstase under Copenhagen Jazz Festival. Samme ekstase vil med garanti indtræffe, når han gæster Momentum med band. 

Gold fejrer den fælles akt at skabe musik, og de relationer der opstår, når man bevidst prøver at finde andre kreative stier sammen, og blev i samme tilgang indspillet i Londons Total Refreshment Centre med et kæmpe hold af skiftende musikere, heriblandt Sarathy Korwar, Tom Skinner (Sons of Kemet/The Smile), Rozi Plain (Devendra Banhart) og Tom Herbert (Polar Bear) i sessions over en to ugers periode.

I 2023 er dePlume aktuel med albummet Come With Fierce Grace, der bygger på sessions fra indspilningerne til Gold, og selvom udtrykket på det nye album er mere sparsomt og perkussivt, står udgivelsen som endnu et sjælfuldt, eksperimenterende og livsbekræftende vidnesbyrd om, hvad kemien i et (musikalsk) samarbejde kan udmønte sig i af altruistiske alliancer på tværs af genrer, tradition og udtryk.

Alabaster dePlumes nøglebudskab: Vi skal huske, at livet er værdifuldt, trods for modgang og dårligdom. Det lyder banalt, men som en ægte guru formår den britiske jazz-poet, at løfte det banale til en højere sandhed med sin balsam af spoken word og spirituel jazz, som kan og bør (!!!) opleves live.

"Alabaster dePlume ramte ordene præcist ved sin første meget intense koncert i Danmark" - Politiken (5/6) om dePlumes optræden under Copenhagen Jazz Festival. 


Arrangør

Teater Momentum har til huse i Odense lige ned til Munke Mose. Teatret er ledet af Jeppe Sand og ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, der selv sammensætter sit ensemble - derved bibeholdes dynamikken i kunsten. Det kunstneriske råd, bestående af Thomas Hwan, Sargun Oshana og Kitt Johnson, formulerer en række opgaver, som den kunstneriske leder skaber sæsonens egenproduktioner ud fra. Efter endt sæson sendes ensemblet med kunstnerisk leder igen ud i dansk teaterliv med en fyreseddel i hånden og nye erfaringer i bagagen.

Men Momentum er meget mere. Udover egen- produktionerne og gæsteforestillinger huser vi Momentum Musik og præsenterer med konceptet "Mere Momentum" hvert år publikum for teatersport, poetry slam og lægger lokaler til en række af Odenses festivaler. Her er højt til loftet og det meste kan lade sig gøre.

Lokation

Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .