ALAFX: Dream Empire

06 maj 2018 kl. 15:30 - 18:15

Biffen, Teglgårds Pl. 1, 9000 Aalborg


Copenhagen Architecture Festival (CAFx) ruller ud i maj med en række interessante arkitekturfilm. Er du medlem og er du hurtig, kan du én af de få gratis billetter, som Forbundet Arkitekter og Designere deler ud til udvalgte film i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

I Aalborg skal vi se filmen Dream Empire om den kinesiske boligboble. Per Juul Carlsen fra Filmland inviterer til en eftermiddag med film og arkitektur i dialog med arkitekt Kenneth Munck fra ÅF Lighting. Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem Arkitektforeningen Nordjylland og CAFX.

DREAM EMPIRE
Dokumentarfilmen ‘Dream Empire’ er en fortælling fra frontlinjen i den kinesiske boligboble.
I David Borensteins ‘Dream Empire’ fra 2016 følger vi en ung landsbykvinde, der flytter til storbyen Chongqing for at arbejde i den kinesiske byggebranche. Vi ser, hvordan afsides provinsielle spøgelsesbyer transformers og markedsføres som ‘globaliserede byer i rivende udvilkling’. Eftermiddagen indledes med et oplæg v/ filmanmelder Per Juul Carlsen, Filmland, der giver os en indflyvning til emnet ‘film og arkitektur. I arrangementet deltager desuden Kenneth Munck fra ÅF Lighting, som har mange års erfaring fra den kinesiske byggebranche. Sammen tuner de os ind på en særlig filmisk oplevelse om en ganske særlig branche – glæd dig!

Medlem FAOD

Salg lukket


Venteliste

Salg lukket