Alberte Clement Meldal taler om sorg med Adam Holm

29 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

TV-vært, journalist og tidligere fotomodel, Alberte Clement Meldal, mistede som 14-årig sin far, der døde af et alkoholmisbrug.

Det er første gang Alberte Clement Meldal taler højt om tabet af sin far, når hun den 29. maj i Brorsons Kirke står frem med en meget personlige fortælling om de konsekvenser, det har haft for hende at miste tidligt i livet.

Det er DR-journalist Adam Holm, der vil styre slagets gang og som interivewer Alberte om hendes forhold til livet og døden

Om at miste tidligt i livet, fortæller Alberte:

"Den aften, han døde, græd jeg, da jeg lå alene i min seng. Jeg kunne pludselig mærke, hvor uendeligt tomt der var på den plads i mit liv, hvor der kunne have været en støttende, anerkendende og kærlig far. Jeg blev overvældet af ensomhed og sorg. De følelser har strakt sig langt ind i mit voksne liv.”

Aftenen byder deruodver på smuk musikalsk underholdning ved operasanger Jens-Christian Wandt, der i mere end 20 år har optrådt på scener i ind- og udland - senest ved Prins Henriks bisættelse. Jens-Christian Wandt er initiativtager til den årlige begivenhed "Verdensballetten", hor han sammen med Royal Ballet of London, præsenterer ballet og opera på udvalgte steder i Danmark. Jens-Christian Wandt akkompagneres af en pianist.

Arrangementet er en del af Børn, Unge & Sorgs 'Håbets Aktie'-kampagne, der er en indsamlingskampagne til fordel for efterladte og pårørende børn og unge, som løber af stablen fra 1. maj.

Det koster 150 kr. at deltage og entréindtægten går til Børn, Unge & Sorgs arbejde.

Ticket 487493

Salg lukket