spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

ALBERTE WINDING - OM LIVET OG DØDEN

Afholdt event

ALBERTE WINDING - OM LIVET OG DØDEN

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

13 jun 2017 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Skuespiller, sanger og sangskriver, Alberte Winding, mistede sin mor til selvmord, da hun var 8 år.

Du kan møde hende til en snak om livet og døden den 13. juni kl. 19.30-21.00 hos Børn, Unge & Sorg i København.

Om at miste tidligt i livet, fortæller Alberte:

”Jeg har et barn i mig, der er frosset som otteårig. Det er nok derfor, jeg har nemt ved at lave ting for børn. Jeg prøver hele tiden at stille tiden tilbage til dengang, hun levede. Det var en kæmpe omvæltning at miste hende. Det var ligesom at rejse til at nyt land – på alle planer. Intet er det samme bagefter. En del af min livsopgave har været at rejse tilbage til det gamle land. Jeg bliver meget nemt rørt og kommer let til at græde. Det tror jeg er meget karakteristisk, hvis man bærer en sorg indeni. Jeg har været nødt til at lukke ned for nogle ting, da jeg var barn, og jeg har stadig tårer, jeg ikke fik grædt. Man synes jo selv som barn, at man skal være enormt tapper, og man forsøger nok at stoppe sorgen og skubbe den væk.”

Foredraget med Alberte Winding er en del af Børn, Unge & Sorgs Håbets Aktie-kampagne, der er en indsamlingskampagne til fordel for efterladte og pårørende børn og unge. Entréindtægten går til Børn, Unge & Sorgs arbejde.

Læs mere om Håbets Aktie på www.haabetsaktie.dk

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangør

Lokation

Børn, Unge & Sorg, Kejsergade 2, 2. sal , 1155 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .