spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Album Release Koncert 'Listen Here' - Louise Bøttern Group

Afholdt event

Album Release Koncert 'Listen Here' - Louise Bøttern Group

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

18 sep 2022 kl. 15:30 - 17:30

Beskrivelse

Albumrelease koncert for jazzvocalist Louise Bøtterns andet album med titlen ' Listen Here', som udgives d. 15. sept. 2022.

Koncerten er kulminationen af et års skabelsesindsats, og vi glæder os til endelig nu at dele musikken med jer!

Sangene kredser om intuitionen, og de menneskemøder og oplevelser, som lærer os at lytte til den. Om de fravalgte mænd og børn, og om at turde vælge musikken til.

Intime, lyriske og stilfærdige møder med os selv i integritet, står i musikalsk kontrast til sprudlende og humoristiske sange om skelsættende møder med andre. Det er sjovt og finurligt, det er sårbart og skrøbeligt, men først og fremmest er det menneskeligt.

Louise Bøtterns originale kompositioner flettes sammen med amerikansk lyrisk jazz fra 1960'erne, et hjørne af vokaljazzen, som alt for sjældent høres herhjemme.

Musikere:

Louise Bøttern, vokal / Catrine Frølund, klaver / Kristin Korb, bas / Karsten Bagge, trommer / Alexander Kraglund, violin og mundharpe

Albummet 'Listen Here' på VINYL vil være til salg til koncerten (og signeres på opfordring).

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .