spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Alcabean + supp. Modern

Afholdt event

Alcabean + supp. Modern

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 mar 2018 kl. 20:00 - 25 mar 2018 kl. 05:00

Beskrivelse

Hårdtslående ’David-Fricke-yndlinge’ er klar med EP´en Head Down.

De er unge, de spiller kompromisløs støjrock og den internationale presse er allerede smaskforelsket i dem.

“A taut, energised piece of noise rock bluster, on a par with Royal Blood, say, or Drenge.“ (Clash Magazine, 2016)

Der gik kun ganske få dage fra, at de to brødre Victor og Julius Ryle Schack havde smidt deres første sang på Soundcloud under navnet Alcabean, til det engelske Clash Magazine fik øjnene op for de unge drenges talent.

Opmærksomheden fra de britiske øer kom som en overraskelse for de to brødre på henholdsvis 18 og 21 år. De støjende, melodiske rocksange, der var opstået på drengenes fællesværelse i Espergærde, var pludselig efterspurgt. Tingene tog hurtigt fart; En EP skulle færdiggøres, der skulle stables et live-band på benene og gives interviews til engelske musikmedier som Gigslutz, 50thirdand3rd og The Circuit Sweet.

Info på Modern kommer snarest muligt.

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .