Aleppo støttekoncert - Næstved

22 jan 2017 kl. 19:00 - 21:00

Sct. Peders Kirke, Sct Peders Kirkeplads 5, 4700 Næstved


Gospel Community i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp holder støttekoncert for Aleppo i Sct Peders Kirke.

Hospitaler. Skoler. Boliger. Bomberne falder ubønhørligt over Aleppo i det nordlige Syrien, og civilbefolkningen lider. Magtesløsheden hos os vokser, for hvad kan vi som enkeltpersoner gøre? Gospel Community gør det, de gør bedst: synger!

Så kom og vær med, når flere gospelkor, musikere og andet godtfolk står sammen og leverer et brag af en koncert. Hele beløbet går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for de syriske flygtninge fra Aleppo.

Vi byder ind med vores stemmer og inviterer sangere og musikere til at være med. Målet med koncerterne er ikke kun at samle penge ind, men i høj grad også at sætte fokus på behovet for indsamlinger til nødhjælpsarbejdet i Aleppo, siger initiativtagerne til koncerten

Hold øje med opdateringer om koncerten på www.facebook.com/gospelforaleppo

Hvem er Gospel Community? I 2010 gik musikere og sangere fra det danske gospelmiljø sammen om 2 støttekoncerter og en støttesingle for ofrene for naturkatastroferne i hhv Haiti og Pakistan, begge koncerter i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Samlet blev der indsamlet langt over 100.000 kr. Siden har mange gospelstøttearrangementer set dagens lys, og nu støtter Gospel Community med koncerten for Aleppo.

Støttesangen, der er skrevet af Julie Lindell, Markus Lindell, Susanne Ørum, Lotte Aagaard og Linda Andrews, kan ses/høres her: https://www.youtube.com/watch?v=jISGtT0xRpQ

BEMÆRK: Børn u/12 år fri entre

Billet

Salg lukket