Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Alex Jønsson Trio feat. Cesar Joaniquet (ES)

eventet sluttede

Alex Jønsson Trio feat. Cesar Joaniquet (ES)

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

04 feb 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

... det lyser, varmer, skærer og kradser på den fede måde... De tre musikere giver god plads til hinanden, fabulerer, leger og undersøger, så det er en fryd."-Jazz Special

Der er støv, hede og højt til himlen på Alex Jønssons nye album ‘Heathland’, som er fjerde trio udspil fra den anerkendte, danske guitarist og komponist.Siden 2012 har han modtaget intet mindre end ni nomineringer til Danish Music Awards Jazz. De fleste kender ham fra orkestre som I Think You’re Awesome, Mirja Klippelog Bagland,men også som komponist og bandleder har Jønsson de senere år markeret sig som en af de mest interessante jazzguitarister på den moderne scene.I 2021 har Jønsson og trioen inviteret den spanske saxofonist Cesar Joaniquet med som gæst ved en række koncerter. Joaniquet er en aktiv saxofonist og komponist på den europæiske jazzscene og har bl.a. arbejdet sammen med Aarhus Jazz Orchestra, Blood Sweat Drum + Bass og Lee Konitz, ligesom han er del af trioen’Songbook’ .Det er lyden af unikt samspil og støvet, dansk prærielandskab–tilsat spanske farver!

Line-up: Alex Jønsson (gtr), Jens Mikkel Madsen (bs), Andreas Skamby (drm), Cesar Joaniquet (sax).

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .