ALEX NYBORG MADSEN AND A CIRCLE OF FRIENDS

eventet sluttede

ALEX NYBORG MADSEN AND A CIRCLE OF FRIENDS

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

16 jul 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

I efteråret 2021 havde vi på Tversted Skole en forrygende koncert med Alex Nyborg Madsen and A Circle Of Friends. Sjældent har der været så god en stemning i gymnastiksalen, hvor orkesteret begejstrede med deres Americana inspirerede musik krydret med toner fra Led Zeppelin og The Pogues.

Koncerten starter klokken 20 og dørene åbnes klokken 19.

Koncerten er udendørs og siddende – så husk en varm trøje og en pude.

Der vil være boder med lidt at spise og drikkevarer, så det er ikke tilladt at medbringe mad- øl eller vin.

Vi glæder os til en sommerfest med god, svingende America musik.

Arrangør

Foreningen "Kultur på Tversted Skole", har som formål at sørge for, at kultur i alle gode og glade afskygninger strømmer ud i rummene på den tidligere folkeskole i Tversted, hvor kultur, natur og fællesskab fylder meget.

Lokation

Tversted Skole Tversted Skole, Tversted, 9881 Bindslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .