Alex Puddu And The Moonfires - EKSTRAKONCERT

12 dec 2020 kl. 17:30

Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

ALEX PUDDU AND THE MOONFIRES

Multiinstrumentalist, komponist og producer Alex Puddu har efterhånden haft en lang karriere som solokunstner og har udgivet 11 album siden 2010. Først med trilogien ”Registrazioni al Buio”, ”In the Eye of the Cat” og ”The Mark of the Devil” sammen med Ennio Morricone’s legendariske sangerinde Edda dell’ Orso. Størst opmærksomhed er gået til de originale soundtracks til ”The Golden Age of Danish Pornography”. Siden da har Puddu  flyttet sig fra en filmisk, groovy vintage lyd til en mere sofistikeret jazz-funk, soul- og discolyd. Først med albummet ”Soul Tiger” med latin soul-sangeren Joe Bataan fra New York, og ”From the Beginning” med vokalisten Lonnie Jordan fra L.A funkbandet War. Derefter fulgt op af de to funky albums ”Black Sugar” og ”Gotta keep it Rollin’” med soul-projektet The Moonfires. I starten af 2020 udgav Alex Puddu albummet ”Discotheque” på Schema Records. Et album, der beskrives som et af Puddus bedste – både hvad angår produktion og sangskrivning. ”Discotheque” er mixet af Alex’ gamle makker Morten Varano fra Puddu Varano og har fået en stærk modtagelse især i England, hvor både første single ”Don’t Hold Back” (med vokalist Gene Robinson Jr. fra Philadelphia funk-bandet Breakwater) og den seneste single ” All I Want Is Your Love” (med den amerikanske soulsanger Rodney Stith) er i heavy rotation på diverse radiostationer og en flot placering på UK Soul Chart. Alex Puddu er nu tilbage med sit band og en stærk setliste af greatest hits fra alle sine mange udgivelser. 100% soul-dynamite.

--------------------------------------

• Venue: Funke

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke