spring til hovedindhold

Alex Riel Foredrag: Gud i videnskaben

Alex Riel Foredrag: Gud i videnskaben

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

13 mar 2024 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Alex Riel

Foredrag: Gud i videnskaben

De sidste 50 år har mange forsøgt at vise, hvordan videnskaben og spiritualitet er forbundne og gensidigt har brug for hinanden. I bogen: Gud i videnskaben (2022) viser Alex Riel hvorledes denne proces har udviklet sig og hvor videnskab og spiritualitet mødes.

Spiritualitet opfattes af mange i Vesten som noget alternativt, en tro eller endda overtro, mens videnskab betragtes som vejen til viden. Dette har skabt en splittelse som har store konsekvenser for vores samfund, og for vores syn på personlig udvikling. Den måde man tilrettelægger sit liv på er i høj grad præget af denne splittelse og tab af mening. Vi vil undersøge, hvordan man kan anvende dette emne i sin egen personlige udvikling og således betragte verden og livet både videnskabeligt og spirituelt.

Deltagerne vil blive præsenteret for metoder der kan anvendes i hverdagen, hvor videnskab og kærlighed betragtes som to sider af den samme sag.

Emnerne vil være: kvantefysikkens nye verdensbilleder og bevidsthedsforskning, samt en beskrivelse af menneskehedens udvikling, som vejen mod en integration af videnskab og spiritualitet. Hermed angives konjunkturerne til den nye bevidsthed, som er ved at opstå og som verden i høj grad har brug for.

Pointen er, at der er meget vi hver især kan gøre, når vi magter at se verden og vores liv med både det videnskabelige øje og det spirituelle øje.

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 1. december 2023 kl. 08.00

www.alexriel.com

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events