Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Alice Munro - oplæsning ved Ida Jessen

Event aflyst

Alice Munro - oplæsning ved Ida Jessen

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

18 mar 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Gyldendal fylder i år 250, og derfor har vi besluttet os for at hylde læselysten. Denne aften har vi inviteret forfatter Ida Jessen ind.

Ida Jessen har skrevet forord til og oversat den senest udkomne novellesamling af Alice Munro 'Noget jeg gerne vil sige'.

Ida Jessen læser to af novellerne i sin helhed for os. Ingen uddrag eller smagsprøver, hele noveller. Litterær forkælelse uden dikkedarer. 

Kom og slå ørene ud.

Program (tidspunkterne er med et stort cirka, eftersom novellerne har forskellig længde):

kl. 18 Port og bar åbner

kl. 18.25 Intro ved redaktør Andrea Fehlauer 

kl. 18.30 læsning novelle 1

Pause

kl. 18.50 læsning af novelle 2

Ca. kl. 19.30 bogsalg, signering og slut.

Ida Jessen har selv skrevet noveller og er især kendt for sine Hvium-bøger, har vundet flere priser blandt andre de Gyldne Laurbær og har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris hele to gange. 

Om 'Noget jeg gerne vil sige':

13 lange noveller – hver af dem som en lille intens roman – af den amerikanske novellekunst suveræne mester Alice Munro. Det er fremragende portrætter af søstre, mødre, døtre, tanter, bedstemødre og veninder og af mændene i deres liv. 

Helt almindelige hverdagsliv fra første verdenskrig til nutiden. Helt almindelige liv, hvor de store katastrofer, den store kærlighed eller det store savn, den smerte, skam – eller kedsomhed, som ethvert liv rummer, uden at vi måske lægger mærke til det eller nogensinde taler om det, belyses i glimt så præcise, at det gibber i én af genkendelse. Og af fryd over Munros skarpe og dybe menneskekundskab og hendes mesterlige evne til at sætte ord på.

Arrangør

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.

Lokation

Gyldendal Gyldendal, Pilestræde 51, Indgang via porten, 1001 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer