spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

ALICE Summer Series: SOLW – aka. Sonja LaBianca & Heine Thorhauge Mathiasen + Henning Lundkvist + Greta Eacott

Afholdt event

ALICE Summer Series: SOLW – aka. Sonja LaBianca & Heine Thorhauge Mathiasen + Henning Lundkvist + Greta Eacott

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

08 aug 2020 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Døre kl 16 / koncert kl 17

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Denne lørdag mødes jazz/improv og lydskulpturer, når Sona LaBianca og Heine Thorhauge Mathiasen præsenterer  deres fælles projekt SOLW. Greta Eacott og Henning Lundkvist åbner med hver et support set.

Sommeren bringer lys – og efter flere måneders nedlukning lysner det nu også for den levende musik på ALICE! Sammen med UNION kan vi nemlig med glæde melde, at vi hen over sommeren præsenterer en række dejlige koncerter i gårdmiljøet foran ALICE. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Læs om hele programmet her.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

SOLW - aka. Sonja LaBianca & Heine Thorhauge Mathiasen

Duoen SOLW består af saxofonist Sonja LaBianca og guitarist/billedkunstner Heine Thorhauge Mathiasen. På SOLWs debutalbum, som de opfører på til ALICE Summer Series, præsenterer duoen en serie af fjorten suiter i flux mellem konceptuelle scores og fri improvisation. Saxofon og guitar er forstærket og kombineret med effekter, men ofte efterlader volumen plads til den akustiske klang af instrumenterne, og musikken bevæger sig fra det minimale og spinkle til det volumiøse og intense. Variationer over SOLWs live performances inddrager bl.a. installation af lydskulpturen ‘right now, an almost perfectly circular orbit’, som tilføjer en tredje dimension af feltoptagelser og synths til musikken, og som også vil medvirke til koncerten på ALICE. Den 3. august udkommer SOLWs debutalbum, efterfulgt af en serie koncerter rundt i Danmark.

Henning Lundkvist

Henning Lundkvist er en København-baseret kunstner og forfatter. Han står bag romanerne "Planned Obsolescence - A Retrospective" og "Jolene" og driver i øvrigt sit sin egen kunstinstitution Ch'ien Chien hjemme i sin stue. I august udgiver Lundkvist lydværket "Music and Neighbours of Ch'ien Chien (vol I)" på Sensorisk Verden.

Greta Eacott


Den britiske København-baserede komponist og percussionist Greta Eacott kendes efterhånden fra et væld af samarbejder med bl.a. Damkapellet, Yngel og som trommeslager i Derya Yildirim & Grup Simsek, for blot at nævne nogle få. Hun driver sit eget DIY label One Take Records. Eacotts solo-værker er præget af hendes personlige og eksperimenterende tilgang til rytme, koreografi og rumvirkning. Som support for SOLW på ALICE Summer Series opfører hun Rhythm, Unto The New World - et helt nyt værk for trommer og kor.


Vigtigt at vide om ALICE Summer Series:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi lukker max. 130 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man en gruppe venner sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre dig og dine venner, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kreditkort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. ALICE laver bar i gården, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kreditkort og MobilePay. Det er muligt at købe mad fra Send Flere Krydderier, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Du er meget velkommen til at tage børn med til koncerterne, men det er vigtigt at du køber billet til dit barn, så vi kan sikre optimal plads til alle. Der kan købes børnebillet til halv pris (gælder for børn til og med 13 år).

Bemærk at det på grund af pladsrestriktioner ikke er muligt at parkere sin cykel i gården. Barnevogne i gården er muligt i begrænset omfang.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde sommerens koncerter!

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .