​Alkymien fra himmel til jord - fra hoved til hjerte

19 aug 2017 kl. 10:00 - 17:00

Café Gaya, Vestergade 43, 8000 Aarhus


Alkymien fra himmel til jord - fra hoved til hjerte

Alkymi, at stræbe efter det fuldkomne - ikke som det perfekte, men som det autentiske. Som vores essens

Med dette afsæt arbejder vi på denne workshop med at forene himmel og jord i vores hjerte.

Vi laver øvelser som genskaber kontakten til urkraften fra Moder Jord, og henter Universtes energi for til sidste at samle det i vores hjerte. For at vi herfra kan leve og være i bedre kontakt med vores essens.

På denne workshop skal vi blandt andet

  • igennem dans fordybe os i symbolerne fra fortælligen om Livets Træ (Ask Yggdrasil)
  • arbejde med visualiseringer for bedre at kunne integrere og overføre den oldnordiske visdom fra fortællingen til vores hverdagsliv

Workshoppen er til dig, som ønsker at forbinde eller styrke din egen urkraft og fra det sted leve et mere autentisk liv.

Vi starter med en kort introduktion til fortælligen om Livets Træ som denne workshop tager afsæt i.

Facilitator:

Hanna Snorradóttir er født og opvokset i Island. Som en naturlig del af at være barn i dette barske landskab, fyldte den nordiske historiefortælling meget i Hannas barndom. Det betød af trolde og alfer samt tæt kontakt til naturen var en fast ingrediens i livet.

Hanna transformerede en dyb livskrise til en smuk opblomstring ved at fordybe sig i den nordiske fortælling igennem krop og dans. Med Brita Haugen som guide dansede Hanna sig igennem og ud af en svær depression.

Det er denne gamle visdom, som Hanna nu ønsker at brede ud til verden. Fordi hun tror på, at dette arbejde bidrager til blandt andet mindre stress, bedre selvværd, reduceret angst og mere livsglæde - fordi naturen og dens visdom er så fundementalt og essentielt for et godt liv.

Lyt evt. med når Inger Hjort, connecte snakker med Hanna om urkraften og hvordan vi får adgang til den: https://soundcloud.com/connectedenmark/connecte-02...

På kærligt gensyn ...

Hanna & IngerBillet 1 pers.

Salg lukket