Allan Olsen

eventet sluttede

Allan Olsen

Billetter fra DKK 250,00

Dato

28 sep 2013 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Det er mere end 35 år siden Allan Olsen begyndte sin karriere som sanger og sangskriver. 14 plader, et hav af priser og awards, samt mange hundrede koncerter senere, er han stadig kniv skarp og mere aktuel end nogensinde.
 
Den inkarnerede vendelbo udsendte cd-særlingen, JØWT, som straks blev en femstjernet yndling hos anmelderne. Endda til trods for, den var delvis på det relativt uforståelige vendelbo-mål, kun udkom nord for fjorden, og stort set kun var til salg hos de vendebo`ske SPAR –købmænd… Alligevel sprang den direkte ind på hitlistens 2. plads – kun overgået af David Bowie..
 
Med JØWT og den opfølgende verdensturnè i Vendsyssel – 30 totalt udsolgte koncerter nordenfjords, vendte Allan Olsen totalt op og ned på, hvad man kan gøre ved og med kulturen i Danmark.
 
I det kommende efterår, er det så resten af Danmark, der præger Olsen`s kalender. Med 23 koncerter fra Hasle til Lemvig glæder den markante sangskriver sig til gensyn med koncertsteder han tidligere har besøgt gennem årene – bla. KulturMøllen, tilbage i marts 2002.
 
Repertoiret vil denne aften byde på et bredt udsnit af Allan Olsen`s store produktion – naturligvis – også være præget af sangene fra JØWT.
 
Som solist er Allan Olsen uden sidestykke i Danmark og KulturMøllen glæder sig til at byde sine koncertgæster indenfor til en mindeværdig aften i Olsen`s selskab.

Start aftenen med den lækre buffét der traditionen tro leveres fra Rebildhus – altid spændende og velsmagende retter. Middagen indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen og serveres kl. 18.00.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .