Alle bør have ret til optimal hud

03 dec 2019 kl. 18:00 - 21:30

Roskilde Dom Apotek, Algade 51, 4000 Roskilde

SPA PRINSEN RAZ HOLDER FOREDRAG/MASTERCLASS PÅ

ROSKILDE DOM APOTEK

”Jeg kommer heldigvis ikke så tit på apoteket”- sådan lyder den mest berømte sætning som personalet oftest hører på apoteket. Det er en fordom som Roskilde Dom Apotek gerne vil gøre op med, fordi apoteket i dag er meget andet end bare sygdom. Ja, vi sælger medicin, rådgiver og yder sundhedsydelser, som bl.a. medicinsamtaler og tjek på inhalation, men vi har også et kæmpe udvalg af lækre og effektive skønhedsmærker herunder det sidst ankomne, Razspa. Apoteket er ikke kun sygdom, men også sundhed og velvære – derfor inviterer Roskilde Dom Apotek til en unik og kæmpe oplevelse med SPA Prinsen RAZ.

SPA Prinsen Raz er kendt fra BeautyBosserne på Kanal 4 og TV2 Frihuset, Go’morgen Danmark og meget mere. Raz har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Med denne viden, har Raz igennem de sidste 16 år udviklet skønhedsprodukter, der ofte er lavet af ingredienser, han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Den viden, han har opnået, har gjort Raz til en af Danmarks mest kendte skønhedseksperter. Raz er blevet hele Danmarks skønhedsguru, og produkterne har været i hænderne på bl.a. AQUA Lene, Lady Gaga, Statsminister og Kongehuset.

Roskilde Dom Apotek går ind for grønt og bæredygtighed. Derfor elsker vi RAZspa hudplejeserien som er naturlige af oprindelse, og flere er både økologisk og Fair Trade. Produktionen af RAZspa sker i Danmark med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed, og sin egen overvældende ekspertise til nordiske planter og urter samt deres virkemåder.

Nu har du chancen for at være en del af et kæmpe arrangement.  Kom til foredrag/Masterclass med Prinsen af RAZ på Roskilde Dom Apotek og få 2 x 45 minutters sjov, indholdsrig og vidende oplevelse når skønhedseksperten går på scenen. Derefter står apotekspersonalet klar til at yde kyndig vejledning om huden og produktvalget.

Ved deltagelse får du foredrag, snacks, et glas bobler og en rabatkupon på 50kr. som kan indløses på Dom Apoteket til valgfrie produkter UNDTAGET lægemidler.  Der gives 20% på Razspa serien i aftens anledning.

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen

Personalet på Roskilde Dom Apoteket