Spring til hovedindhold

"Alle kan blive til noget! Hvis bare vi får lov" - Selv med diagnoser - Foredrag med Lars Meerson Rasmussen

"Alle kan blive til noget! Hvis bare vi får lov" - Selv med diagnoser - Foredrag med Lars Meerson Rasmussen

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 sep 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tidligere håndboldspiller LARS MEERSON RASMUSSEN kommer i hallen med sit foredrag “Alle kan blive til noget! Hvis bare vi får lov" - Selv med diagnoser.I nov. 2023 udgav Lars bogen ”WHAT THE FUCK, LARS? Og det er med baggrund i denne bog, at Lars vil fortælle om udfordringerne med sine usynlige diagnoser ADHD og Autisme, og hans erfaringer fra hans professionelle karriere i sportsverden.

Dørene åbner kl. 18.30. Der kan købes kaffe, kage, øl og vand. 

Lokation

Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter , Næssundvej 325, 7960 Karby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori