I aften synger vi om Byens lys, som det er skildret af bl.a. Poeten, PH og Volmer Sørensen. Ved klaveret sidder Mikkel Skovgaard, der også vil fortælle et par gode historier om sangene..

Vi har måtte aflyse det meste af sommerens Alsange. Men nu rykker vi ind i museet, mens det er køligt udenfor. Og neonlyset får den storby, der er aftenens tema, til at blusse lokkende og faretruende.

Billetten inkluderer et glas vin/vand.

Grundet fortsatte restriktioner og forholdsregler i forbindelse med COVID-19, er der et mere begrænset antal pladser end normalt.

Netværk

Oplev den humoristiske og satiriske scenekunsts skarpe blik på verden igennem 170 år. Fra den første revy i Danmark til landets største komiske talenter. Du kan også komme med bag scenen og se skuespillerindens sminkebord eller prøve kostumer, som er doneret til museet fra teatre rundt om i landet. Alhambra ligger midt i Frederiksbergs historiske og klassiske forlystelses kvarter. Derfor kan man året rundt opleve optræden, høre foredrag, synge og danse på museets lille indendørs scene og om sommeren i vores skønne have.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke