eventet sluttede

Alsang i Anneberg Kulturpark

Gratis

Sted

Dato

29 aug 2021 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Kom til Alsang i Anneberg Kulturpark. Annette Heick vil synge for og styre slagets gang. Lungekoret, Stemmer fra Odsherred og musikere fra musikskolen sørger for musikalsk opbakning. gratis entré, men billetter skal bookes via Billetto - grundet corona.

Hyld friheden og demokratiet med fællessang i hele landet

1. september 1940 stod mere end 700.000 i hele Danmark og sang alsang sammen for at fejre fælleskab og frihed. Og hvis der er noget fællessang kan, så er det at styrke fælleskabsfølelsen.

Siden 2004 har der været afholdt alsang i Annebergparken. I år er vi en del af et landsdækkende Alsangs-projekt, hvor målet er at samle hele Danmark til fællessang i uge 35. Datoen er derfor flyttet, men vi fortsætter traditionen med at afholde det bag Lærkehus (den tidligere Scenekunstskole).

Arrangementet er et samarbejde ml. Odsherred musikskole, MOKIO, Nykøbing Sj. Kirke og Anneberg Kulturpark.
Alsangsstævnet er støttet af ALSANG (primært Nordea-Fonden) og Slots- og Kulturstyrelsens Aktivitetspulje.

Arrangør

Lokation

Lærkehus - tidl. Scenekunstskole Lærkehus - tidl. Scenekunstskole, Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .