ALT for damernes Guldknap

ALT for damernes Guldknap

Fra DKK 449,00

Beskrivelse

Tag din veninde, kollega, mor eller søster med til en festlig eftermiddag, når ALT for damerne gentager succesen og fylder Den Kongelige Operas smukke foyer med kvinder og højt humør.

Oplev kendte kvinder på catwalken i det store Guldknap-modeshow, se prisoverrækkelsen af Guldknapprisen til årets danske designer blandt tre nominerede brands, se hvem der vinder årets Søstersindpris og lyt til en skøn åbningskoncert med Alberte Winding, mens dagen slutter med gospel og stortslået sang af Linda Andrews.

Du kan også glæde dig til et hav af spændenden aktiviteter på alle foyerens etager - alt fra mode-, bolig- og skønhedsstande til konkurrencer med lækre præmier. Og så vil chefredaktør Rikke Dal Støttrup byde forskellige gæster velkommen på scenen til inspirerende talks om trends, tendenser og ikke mindst økonomi.

Inkluderet i billetten er en sprudlende velkomstdrink og en stor goodiebag fuld af skønne produkter.

Dørene åbner kl. 13.00 og eventet begynder kl. 14.00!

Læs mere om ALT for damernes Guldknap her.

Har du brug for svar på dine spørgsmål, så læs vores FAQ her.

OBS! Dit billetkøb er bindende, og vi refunderer ikke pengene efter et gennemført billetkøb, såfremt du skulle blive forhindret.

Arrangør

Story House Egmont er meget mere end magasiner, digitale medier, e-handels-virksomheder og agencies. 

Vi afvikler unikke events til vores forbrugere, altid med et af vores magasiner som afsender. Det være sig ALT for damerne, Euroman eller Hjemmet.

Hos ALT for damerne afvikler vi fx årligt alt lige fra det storslåede ALT for damernes Guldknap i Operaen til ALT for damernes Wellnesstur på Club La Santa til det inspirerende og hyggelige salonformat ALT for damernes Saloner. Events der alle giver læseren mulighed for at komme med bag facaden og ind ALT for damernes univers, opleve redationen, møde et væld af interessante kvindelige oplægsholdere og meget mere på helt nært hold.

Ej at glemme ALT for damernes Kvindeløb, som siden 1982 har afholdt løb for flere tusinde kvinde årligt rundt omkring i landet.

Vi har mange flere events på vej på tværs af alle vores magasiner, så følg med på siden - vi holder dig opdateret :)

Lokation

Den Kongelige Opera, Ekvipagemestervej 10, 1438 København

Headliner

Alberte Winding
Musiker
Julie Lahme
Forfatter og Livstilsekspert
Rikke Dal Støttrup
Chefredaktør, ALT for damerne
Karen Frøsig
Administrerende direktør, Sydbank

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på