Spring til hovedindhold

ALT for damernes Guldknap

ALT for damernes Guldknap

Fra DKK 499,00

Sted

Dato

05 okt 2024 kl. 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

🌟 ALT for damernes Guldknap 🌟

Kom og vær med til en fortryllende eftermiddag i Den Kongelige Operas smukke foyer! ALT for damerne præsenterer igen den fantastiske Guldknap begivenhed, der vil fylde rummet med glade kvinder og en helt særlig feststemning.

👗 MODESHOW: Oplev kendte kvinder på catwalken iført de nyeste styles fra tre nominerede designere i det store Guldknap-modeshow.

🏆 GULDKNAPPRISEN: Vær vidne til øjeblikket, hvor vinderen "Årets Danske Designer" modtager Guldknapprisen.

👠 SØSTERSINDSPRISEN: Oplev overrækkelsen af den anerkendte Søstersindprisen, tidligere års vindere var Ditte & Louise (2023) og Sara Bro (2023).

🎤 LIVE KONCERT: Nyd en fortryllende åbningskoncert med live-artist, som vi snart løfter sløret for.

💄 SKØNHED & LIVSSTIL: Udforsk spændende aktivitetsstande indenfor mode, beauty og boligindretning - og deltag i konkurrencer med fantastiske præmier.

🗣️ INSPIRERENDE TALKS: Hør ALT for damernes chefredaktør Rikke Dal Støttrup byde velkommen til inspirerende talere på scenen om trends og tendenser.

🎁 INKLUDERET I BILLET: Nyd en forfriskende velkomstdrink og tag en stor goodiebag med hjem fyldt med lækre produkter!

DØRENE ÅBNER kl. 13.00, og eventet starter kl.14:00. Det bliver en uforglemmelig oplevelse! Køb dine billetter i god tid, da der er begrænset antal billetter til salg. 

OBS! billetkøb er bindende og refunderes ikke efter gennemført køb.
Der vil være fotograf tilstede på dagen.

Vi ses til ALT for damernes Guldknap - det bliver en fantastisk dag! ✨

Arrangør

Story House Egmont er meget mere end magasiner, digitale medier, e-handels-virksomheder og agencies. 

Vi afvikler unikke events til vores forbrugere, altid med et af vores magasiner som afsender. Det være sig ALT for damerne, Euroman eller Hjemmet.

Hos ALT for damerne afvikler vi fx årligt alt lige fra det storslåede ALT for damernes Guldknap i Operaen til ALT for damernes Wellnesstur på Club La Santa til det inspirerende og hyggelige salonformat ALT for damernes Saloner. Events der alle giver læseren mulighed for at komme med bag facaden og ind ALT for damernes univers, opleve redationen, møde et væld af interessante kvindelige oplægsholdere og meget mere på helt nært hold.

Ej at glemme ALT for damernes Kvindeløb, som siden 1982 har afholdt løb for flere tusinde kvinde årligt rundt omkring i landet.

Vi har mange flere events på vej på tværs af alle vores magasiner, så følg med på siden - vi holder dig opdateret :)

Lokation

Copenhagen Opera House, Ekvipagemestervej 10, 1438 København

Headliner

Rikke Dal Støttrup
Chefredaktør, ALT for damerne

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori