ALT for damernes Salon x Formuepleje

ALT for damernes Salon x Formuepleje

Fra DKK 250,00

Beskrivelse

Vi hos ALT for damerne sætter stor pris på et stærkt og inspirerende kvindeligt fællesskab - og vi åbner derfor dørene til endnu en ALT for damernes Salon!

Glæd dig til en aften fuld af inspiration, fællesskab og ny viden, når vi i selskab med tre stærke og inspirerende kvinder - nemlig løvinde og iværksætter Anne Stampe Olesen, investeringsrådgiver Helle Snedker og advokat Mette Melgaard Sall - tager fat på emnerne: investering, pension og den juridiske side af økonomi.

Tirsdag den 10. oktober kl. 16:30 slår vi dørene op til endnu en spændende og lærerig aften, hvor vores oplægsholdere vil holde hver deres oplæg, med det fælles formål at hjælpe kvinder med at blive klogere på deres økonomiske situation, og på hvad de selv kan gøre for at sikre en stærk og stabil økonomisk fremtid!

Inkluderet i billetten er
en skøn goodiebag, forplejning i løbet af aftenen og muligheden for at networke og mingle med andre engagerede kvinder samt investeringsrådgivere fra Formuepleje.

Du kan læse mere om ALT for damernes Salon x Formuepleje her

OBS! Dit billetkøb er bindende, og vi refunderer ikke pengene efter et gennemført billetkøb, såfremt du skulle blive forhindret.

*Billeder fra sidste ALT for damernes Salon x Formuepleje event

Arrangør

Story House Egmont er meget mere end magasiner, digitale medier, e-handels-virksomheder og agencies. 

Vi afvikler unikke events til vores forbrugere, altid med et af vores magasiner som afsender. Det være sig ALT for damerne, Euroman eller Hjemmet.

Hos ALT for damerne afvikler vi fx årligt alt lige fra det storslåede ALT for damernes Guldknap i Operaen til ALT for damernes Wellnesstur på Club La Santa til det inspirerende og hyggelige salonformat ALT for damernes Saloner. Events der alle giver læseren mulighed for at komme med bag facaden og ind ALT for damernes univers, opleve redationen, møde et væld af interessante kvindelige oplægsholdere og meget mere på helt nært hold.

Ej at glemme ALT for damernes Kvindeløb, som siden 1982 har afholdt løb for flere tusinde kvinde årligt rundt omkring i landet.

Vi har mange flere events på vej på tværs af alle vores magasiner, så følg med på siden - vi holder dig opdateret :)

Lokation

Formuepleje A/S, Værkmestergade 25, 8000 Aarhus

Headliner

Formuepleje
Investeringsydelse
Rikke Dal Støttrup
Chefredaktør, ALT for damerne
Helle Snedker
Investeringsrådgiver
Mette Melgaard Sall
Advokat
Anne Stampe
Iværksætter

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på