spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Altandetlige.dk inviterer til konkurrenceaften

Afholdt event

Altandetlige.dk inviterer til konkurrenceaften

Fra Gratis

Beskrivelse

Altandetlige.dk har æren af at invitere til semesterets første partneraften med spændende partnervirksomheder, god mad og drikkelse. Vores cool partnervirksomheder vil blive annonceret i de kommende dage -- stay tuned!!!

Igennem workshops, case-solving og casual snak vil du få et unikt indblik i virksomhedernes arbejdsmetode, have mulighed for at møde tidligere polit-studerende og måske finde din kommende arbejdsplads.

Arrangementet afholdes torsdag d. 13. oktober kl. 17.30 hos Advice på Gammel Kongevej 3E.

Program:

 • 17.30: Altandetlige.dk byder velkommen
 • 18.00-20.15: Workshops á 20-30 minutters varighed med indlagt pause
 • 20.15-21.30: De Gode Sliders, øl og mulighed for at snakke med partnervirksomhederne

Lokation

Advice Advice, Gl. Kongevej 3E, 1610 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .