spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Alternativets Landsmøde 2023

Afholdt event

Alternativets Landsmøde 2023

Fra Gratis

Sted

Dato

20 maj 2023 kl. 09:00 - 21 maj 2023 kl. 18:00

Beskrivelse

Kære medlem af Alternativet

I år er det 10 år siden, Alternativet blev dannet. Det er skønt at vi kan markere jubilæet i forlængelse af et vellykket folketingsvalg, når vi samles i Odense til landsmøde. 

På landsmødet er du med til at bestemme hvem, der strategisk skal lede Alternativet frem mod 2024, når vi vælger / genvælger politisk leder og medlemmer til Hovedbestyrelsen m.m. Lørdag står i politikkens tegn og søndag gælder det afstemninger og debatter. 


Køb din billet. 

Du køber billet til det fysiske landsmøde i Odense her på Billetto. Bemærk der er forskellige typer billetter, så se listen igennem, inden du vælger. 

Vi kan være 250 deltagere. Hvis du er kommet for sent til at købe billet eller ikke kan deltage fysisk, kan du følge med via livestream, og du kan stemme uanset hvor du er, hvis du har tilmeldt dig digital afstemning på AlleOs her.

De første 100 tilmeldte får et Alternativet-krus.

Vi har et 'valg-krus' med til de første 100 tilmeldte, når vi mødes i Odense. Vi giver direkte besked til de heldige. 


Afstemninger

Du skal være tilmeldt digital afstemning på AlleOs her for at kunne stemme i forbindelse med landsmødet - uanset om du er tilstede fysisk eller følger med via livestream. Du skal have været medlem 90 dage frem mod landsmødet for at have stemmeret. 

For at kunne afgive din stemme, skal du have en smartphone eller tablet med dig, hvor du kan logge på AlleOs. Har du ikke en smartphone eller tablet, kan du få hjælp til at stemme hos sekretariatets medarbejdere. Vælg "Assistance ved afstemning" her på Billetto, så vi ved, hvor mange vi skal være klar til at hjælpe. 


Forplejning

Al forplejning på landsmødet er vegansk. Vælg "Glutenfri forplejning" på listen med billetter, hvis det er relevant. Giv besked til medlem@alternativet.dk, hvis der er andre allergener, kongrescenteret skal være opmærksom på. 

Der er egenbetaling for vin, øl og sodavand under og efter middagen lørdag aften.  


Programmet

Programmet og anden information om landsmødet finder du på AlleOs her.

Overnatningsmuligheder

Du står selv for eventuel overnatning i forbindelse med landsmødet. Så længe de har ledige værelser, kan man booke overnatning på Hotel Odense, der er en del af Odense Congress Center. Et enkeltværelse koster 850 kr. pr. overnatning og et dobbeltværelse 1.200 kr.  Bestil direkte hos Hotel Odense og brug kampagnekoden 'Alternativet'. 

Andre forslag til overnatning: Cabinn Odense eller Danhostel Odense City. Alternativet har ikke nogen aftale med de to steder. 


Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen

Alternativet

Lokation

Odense Congress Center Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .