Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ALTOMSLUTTENDE PERFORMANCE I CISTERNERNE /

Afholdt event

ALTOMSLUTTENDE PERFORMANCE I CISTERNERNE /

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

14 jun 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Under Art Week har du muligheden for at opleve en underjordisk performance skabt specielt til Chiharu Shiotas udstilling Multiple Realities i Cisternernes utraditionelle udstillingsrum. Den Japanskfødte danser og koreograf Yui Kawaguchi fortolker Chiharus drømmelignende univers i tæt dialog med den tjekkiske musiker Anna Fusek. Publikum ledes gennem udstillingen via snoede gangbroer over det blanke vandspejl, hvor Yui Kawaguchis skarpe silhuet skiftevis spinner i luften, vandrer i vandet og går i et koreografisk samspil med Chiharu Shiotas selvbiografiske totalinstallation.

Yui Kawaguchi og Anna Fusek er inspireret af Chiharu Shiotas arbejde med den menneskelige krop og bevidsthed, hvor roterende kjoler og geometriske former svæver i luften og skaber et påtrængende nærvær i de tomme kamre. Yui Kawaguchi anvender vandet og mørket i sin performance, der sammen med rummets spejlinger, skygger og vibrationer er med til at så tvivl om vores egen virkelighedsopfattelse. Performer Yui Kawaguchi har arbejdet sammen med Chiharu Shiota ad flere omgange og kender Shiotas kunstneriske univers og personlige rejse mod at blive en anerkendt verdenskunstner. Derfor venter der en helt speciel oplevelse denne aften nede i Cisternerne, hvor arkitektur, samtidskunst og dans smelter sammen til en totaloplevelse.

Performere: Yui Kawaguchi og Anna Fusek

Foto: Julia von Vietinghoff

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .