spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Alvorligt voksen - et comedyshow af Mads Brynnum

Afholdt event

Alvorligt voksen - et comedyshow af Mads Brynnum

Fra Gratis

Sted

Dato

19 jan 2018 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Alvorligt voksen er et comedyshow om kedelige ting. Om at bo i hus i provinsen, om at det mest spændende i ens liv er at få ny revisor, om det fede ved at køre med langt lys, om ydmygende møder i banken og ikke mindst om den grundlæggende angst, livet som forælder vækker i en. Angsten for ikke at være god nok, for at nogen finder ud af, at man ikke aner, hvad man laver som forælder, og så selvfølgelig for farlige, farlige psyokpathvepse. Men frem for alt er Alvorligt voksen et show om, hvor helt utroligt kedeligt og voksent Mads Brynnums liv pludselig er blevet. Og om hvorfor det faktisk er ret fedt.

Mads optræder gratis. Men han lader hatten gå rundt, når showet er forbi, så kan du betale, hvad du vil. Det er en rigtig god idé at reservere din gratis billet her på billetto.dk. Så er du sikker på, der er en plads til dig, når du kommer.

Dørene åbner kl. 18.30 - altså en time før showstart. VI SES!


Lokation

Kulturhuset No1, Rødtjørnevej 13, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .