Amagerbro til Sundbyerne

Amager Boulevard 117, 2300 København S
08 aug 2021 kl. 18:00 - 20:00
Super arrangør
Billetter DKK 125,00
Billetter DKK 125,00

Vi tager et stykke ned ad Amagerbrogade fra hvor Københavns grænse engang lå. Oprindeligt var Amager kendt som stedet, hvor natrenovationen endte og de dødsdømte blev henrettet, og det er der kommet et par kendte udtryk ud af. På mange områder var Amager uden for lands lov og ret. Hør historien kvarteret der voksede op uden for Christianshavns Vold, fra den første industri og slumbebyggelse, Amagerbanen, og det solide Amagerbro, der voksede op som erstatning.

Som vi fortsætter ad Amagerbrogade kommer vi mere og mere ind på Amagers historie, der har sat mange spor byen af i dag, med minder om fabrikker, handel og boliger til de respektable mennesker og de fattige. Vi slutter i hjertet af Sundbyerne - engang et par landsbyer, og senere sin egen fattige kommune, der hvor by og land mødtes.

Guide: Klaus Grundtvig.

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke