spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Amagers Julekoncert - Purcell & portvinskærlighed

Afholdt event

Amagers Julekoncert - Purcell & portvinskærlighed

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

19 dec 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Engelsk barokmusik med julestemning og sjælefredsgaranti!

Lad julefreden sænke sig, nyd et glas portvin og hør koncert! Ægte amar’kansk julestue - vibes fra julelysene på Amagerbrogade... barokmusik med hjerte, fællessang og måske en lille snert Messias.     

Koncerten varer ca en time inkl. pause og passer for alle uanset alder og tidligere erfaring med klassisk musik.

Et glas portvin og julegodter er inkluderet i din billet // vi har også et alkoholfrit alternativ

Medvirkende: Amager Klassisks husorkester på barokinstrumenter


Amager Klassisk

Ønsker du at blive medlem af Amager Klassisk? Skriv til amagerklassisk@gmail.com - medlemskab giver 20% rabat (40% for studerende medlemmer) på Morgenmadskoncerten og andre arrangementer i regi af Amager Klassisk.Tak for støtten

Koncerten er arrangeret af Amager Klassisk i samarbejde med Kvarterhuset og er støttet af William Demant fonden og Amager Øst Lokaludvalg.

Grafisk design af www.sallyr.dk // instagram/sallyrud

Arrangør

En musikforening på Amager.
Fællesskab & virkelig god musik.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .