Amalie Bryde Live 2022

DKK 150,00

Sted

Dato

18 jun 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Amalie Bryde giver koncert i Danmark. Ledsaget af sit fantastiske BAND vil Amalie Bryde give dig en uforglemmelig magisk aften! Den danskfødte og London-baserede Amalie Bryde har sat sit præg på den alternative R&B-scene i London. Hun har skabt sin helt egen rørende signaturlyd, der oser af hendes inspirerende ”independent” persona samt jazz, hiphop, pop og R&B. 

Amalie Bryde flyttede fra København til London i 2018. Siden har Amalie mødt og arbejdet sammen med rigtig mange i musikbranchen i London, bl.a. den velkendte producer Glen Scott. Amalie er blevet spillet på BBC Radio London. Opnået anerkendelse fra Jess Iszatt på BBC Introducing London (som svarer til KarriereKanonen) samt musikmagasiner og online musikportaler, som f.eks. CLASH, Record Of The Day, The Pit London, Bandsoftomorrow og mange flere. Amalie modtager også kæmpe støtte fra Danmark særligt på P4 Morgen København og P3 Vidundergrunden. 

Efter den succesfulde debut-EP "Lay Down" har du nu den enestående mulighed at opleve Amalie Bryde LIVE med band. Amalie er en ægte performer og til koncerten vil du være blandt de første til at fejre udgivelsen af Amalie Brydes opfølgende EP "In & Out of Love”!

Arrangør

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .