Amazing Christmas

17 dec 2019 kl. 19:30 - 20:45

Holmens Kirke (Holmens Kanal), 1060 København, 1060 København

AMAZING CHRISTMAS – DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

UDSOLGT !!!

Tilmeld dig til ventelisten og få information vedr. næste års koncert i Holmens Kirke d. 20. dec kl 19:30

Koncerten støtter Landsforeningen TUBA der hjælper børn af misbrugere.

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en stor, flot julegave i form af en julekoncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det foregår i både kirker, kulturhuse og koncertsale.

Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, båret smukt frem af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Under koncerten har hver sanger sit musikalske område, men mødes også i flerstemmige arrangementer.

Med sig har de pianisten Magnus Hjort.