Amazing Christmas

07 dec 2019 kl. 19:30 - 20:45

Sankt Lukas Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus

AMAZING CHRISTMAS – DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det foregår i både kirker, kulturhuse og koncertsale.

Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer af Line Groth og Morten Kjær.

Christina, Andrea og Sinne akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, som ind imellem assisteres af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Andreas Lund. 

AMAZING CHRISTMAS støtter i 2019 den velgørende organisation TUBA, der hjælper børn af misbrugere.