Event aflyst

AMAZING CHRISTMAS I ALSION

DKK 250,00

Sted

Dato

05 dec 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

AMAZING CHRISTMAS – DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

Arrangeret af Landsorganisationen TUBA der hjælper børn af misbrugere.
Gæst: Sønderjysk Pigekor

Igen i Alsion kan du opleve denne unikke Julekoncert med Jazz, Klassisk og Soul flettet sammen til ét
varmt julehjerte, spækket med gamle kendinge og nye overraskelser!

INFORMATION om COVID-19 og Amazing Christmas Julekoncerterne.
Amazing Christmas garanterer, at koncerterne vil blive gennemført i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer. Skulle det i løbet af sæsonen blive nødvendigt at aflyse koncerten, vil de berørte gæster naturligvis få mulighed for at få refunderet deres billetter af arrangøren. I kan derfor trygt sikre jer billetter til Amazing Christmas Julekoncerterne allerede nu!

Sangerinderne Sinne Eeg, Andrea Pellegrini og Christina Boelskifte er atter gået sammen med ét fælles mål – at give dig en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange.

Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, båret smukt frem af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. AMAZING CHRISTMAS samler det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på sange fra både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald.

I kan opleve hårrejsende klassiske toner, fyrrig soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. 

Koncerten støtter Landsorganisationen TUBA der hjælper børn af misbrugere.

En flot julegave i form af én julekoncert, der har det hele!

Med sig har de deres band bestående af nogle af de allerdygtigste musikere i landet;

Pianist Magnus Hjort, bassist Thomas Fonnesbæk og trommeslager Rasmus Lund

Arrangør

Lokation

Koncertsalen Alsion Koncertsalen Alsion, Alsion, 6400 Sønderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .