Amazing Christmas på Hotel Randers

DKK 995,00

Sted

Dato

11 nov 2022 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

Akkompagneret af landets bedste korstemmer og superpianisten Jacob Christofferseninviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte,til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS.

Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale,når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soulog swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.

Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendtejuleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disneysamt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

AMAZING CHRISTMAS er en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftetog et harmonisk vokalensemble, der bringer hele publikum i julestemning

Arrangør

Lokation

Hotel Randers Hotel Randers, Torvegade 11, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .