Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

AmeriDansk

Afholdt event

AmeriDansk

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

08 apr 2019 kl. 20:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Folketingsvalget står for døren. Men inden vi skal til valg, kan du for allersidste gang nå at opleve AmeriDansk, - satiren om danskhed, identitet, indfødsretsprøver og en vis minister for integration. Vi satser stærkt på, at hun efter valget ikke længere er minister, og at vi derfor skal vise nye samtidsatirer. Den tid, den fornøjelse.Denne aften bliver altså allersidste chance for at grine - og måske græde - sammen med os, når vi følger en amerikansk kvindes very bumpy road til dansk statsborgerskab.Vi viser teksten som en reading, hvor skuespillerne læser stykket.
Det foregår i smukke rammer hos Dramafrontens genbo, Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, Kbh. K.

Skuespillere: Tina Gylling Mortensen og Ole Boisen
Dramatikere: Ann Mariager, Andreas Garfield, Claus Flygare, Hans Kragh-Jacobsen, Jens Kløft og Rhea Leman
Instruktion: Rhea Leman

Arrangør

Lokation

Akademisk Arkitektforening Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .