An Gléacht & Unearthed - Jennifer Walshe / Karl Lemieux & BJ Nilsen

eventet sluttede

An Gléacht & Unearthed - Jennifer Walshe / Karl Lemieux & BJ Nilsen

Billetter fra DKK 70,00

Dato

05 nov 2016 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Oplev multikunstneren Jennifer Walshes første korte spillefilm An Gléacht. Walshe går selv på scenen med Simon Toldam og Lotte Anker, som ledsager filmen med performance og lyd. Mød også filmkunstneren Karl Lemieux, Godspeed You! Black Emperors uofficielle 9. bandmedlem. Han skyder i 16mm, og denne aften præsenterer han sammen med den svenske lydkunstner BJ Nilsen deres visionære liveprojekter Unearthed og Yujiapu om verdens tilstand i Kina og Rusland, hvor filmdelen vises på fem parallelle fremvisere.

Jennifer Walshes første spillefilm An Gléacht er blevet til som en færdiggørelse af den ukendte irske kunstner Caoimhín Breatnachs skitser til et værk, der handler om evnen til at skifte bevidsthed gennem filmoptagelser af astronomiske objekter, naturlige fænomener og irsk folklore. Eller er det Jennifer Walshe’s nyeste arbejde med fiktive identiteter? Under filmen improviseres et live soundtrack, hvor Jennifer Walshe selv står på scenen sammen med pianist Simon Toldam og saxofonist Lotte Anker.

Montreal-baserede Karl Lemieux er Godspeed You! Black Emperors uofficielle 9. bandmedlem og har gennem alle årene stået for bandets ikoniske, visuelle side. Oplev en filmkunstner af format, der er stærkt inspireret af analog musik og arbejder med 16mm filmspoler, som mixes live for øjnene af publikum. Denne aften opfører han sammen med den svenske, organiske lydkunstner BJ Nilsen (Touch Music) to spritnye værker, som de har skudt on location i Kina og Rusland.

20.00 Jennifer Walshe An Gléacht
21.00 Karl Lemieux & BJ Nilsen Unearthed & Yujiapu

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .