spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ancestral Modernism // KLANG festival 2018

Afholdt event

Ancestral Modernism // KLANG festival 2018

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

03 jun 2018 kl. 22:00 - 23:00

Beskrivelse

Bemærk: Denne dagsbillet giver også adgang til aftenens koncert med Decoder (D) kl. 20:00 i Koncertkirken


Her er en unik mulighed for at opleve koreansk Pansori i Danmark. Det er en fortæller og en slagtøjsspiller, der er de udøvende af denne kunstart, der strækker sig mange hundrede år tilbage og som er en del af UNESCOs kulturarv.

Som et moderne modspil er sat Xenakis’ fortolkning fra slutningen af 1980’erne af den urgamle historie om Kassandra, der advarer om de ulykker, som vil overgå Agamemnon, men hvis forudsigelser falder for døve øren. Xenakis lader en sanger være både Kassandra og Koret, der kommenterer, i denne fuldstændigt afsindige musikalsk fortælling, hvor både sanger og slagtøjsspiller bliver drevet til det yderste.


Program

Traditional Pansori
Iannis Xenakis: Kassandra


Maciej Nerkowski, Baritone and Psaltérion
Ying-Hsueh Chen, percussion
&
Yi-ho Ahn, pansori singer
Sori Choi, percussion


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .