spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

AND BREATHE NORMALLY - Nordatlantiske Filmdage 2019

Afholdt event

AND BREATHE NORMALLY - Nordatlantiske Filmdage 2019

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

01 mar 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

AND BREATHE NORMALLY - festivalåbning med instruktørbesøg


Den islandske instruktør Isold Uggadóttir stiller skarpt på inhumant asylsystem i sin medrivende og prisbelønnede spillefilmsdebut, der åbner Nordatlantiske Filmdage 2019.
  

Singlemoren Lára har en hård tilværelse, men da hun endelig får fast arbejde som paskontrollør i Islands lufthavn, lysner tingene for en stund. Hun er skarp og stopper egenhændigt kvinden Adja fra Guinea-Bissau i at passere. Adjas plan er at få sin datter til sikkerhed i Canada, og hun har ingen intentioner om at blive i Island, men hun ender som en fange på øen.

Ad omveje løber de to kvinder ind i hinanden igen, og et intimt venskab opstår imellem dem - i kamp mod det inhumane asylsystem. Den spillefilmsdebuterende Ísold Uggadóttir modtog prisen som bedste instruktør på Sundance filmfestival for sin originale, medrivende og højaktuelle film, der har gjort det bedre end godt på adskillige flere festivaler.

Festivalåbning
Før visningen åbnes Nordatlantiske Filmdage 2019 af Islands Ambassadør i Danmark, Benedikt Jónsson. Efter visning drøfter instruktør Ísold Uggadóttir filmen med publikum og derpå byder Islands Ambassade på en forfriskning.

Arrangementet
Filmen varer 95 min. og har engelske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale og varer i alt ca. 120 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Nordatlantiske Filmdage 2019 / Kvinder & film
1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning åbner festivalen og årets hovedtema: Kvinder og film. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage 

Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .