spring til hovedindhold

Anders Ands 90 års fødselsdag

Anders Ands 90 års fødselsdag

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

08 jun 2024 kl. 10:00 - 09 jun 2024 kl. 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Anders And fylder 90 år d. 9. juni 2024, og det skal fejres.

Weekenden 8.-9. juni sker det på Kjøllergård ved Østermarie på Bornholm.

Begge dage fra 10 til 16.

Brevkasseredaktørerne fra Andeby-Posten kommer. Filtkongen, Henrik Dannevang, kommer. Joakim Tranberg kommer og læser Den Kloge Lille Høne. Flemming Andersen kommer og tegner Anders And med mere. Roald Bergmann snakker med Thomas Schrøder om at være Andeby-konsulent. Forlaget AfArt, Dansk Donaldistforening og foreningen Anden & Musen kommer. KFUM-spejderne på Bornholm laver Grønspættelejr for børn og for de barnlige sjæle med diplomer og medaljer.

Ses vi på Kjøllergård d. 8.-9. juni?

Selvfølgelig gør vi det. Køb billetterne nu, kun 50 kr. pr. dag.

Arrangør


En kreativ hub i Østermarie på Bornholm.

Kjøllergaard er et samlingspunkt og levende værksted for kreative og kunstneriske sjæle indenfor en række forskellige fagområder.

Det nedlagte landbrug Kjøllergaard er i fuld gang med at blive omdannet til et kultur-paradis med musik, litteratur, film, tv, kunst, mad og arkitektur.

Kjøllergaard er et kunstnerisk mekka for både lokale, professionelle, frivillige og internationale kreative sjæle.

Her er bl.a. Østpaa Festival, Østersø Sonics, North Creative Academy og meget mere.

Læs mere på www.kjollergaard.dk

Lokation

Kjøllergaard, Lyrsbyvej 32, 3751 Østermarie

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder