spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Anders Blichfeldt: Vejen videre - nyt soloshow 2019

Afholdt event

Anders Blichfeldt: Vejen videre - nyt soloshow 2019

Fra DKK 245,00

Sted

Dato

11 maj 2019 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.

De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.

Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.

Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Nyt album

Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders’ soloshow.

Medvirkende:

Anders Blichfeldt: vokal, guitar mm

Miki Skjold: lysdesign

www.musikforsamling.dk

Det skrev publikum på Anders’ Facebookside:

Vicky, Sorø:

Tusinde tak for et fantastisk og sjovt show i Sorø på Kulturcafe Ludvig

Wau en skøn fortælling og med en fed humor

Din stemme går lige i hjertet

Elsker dine sange og musik

Helle, Odense:

Tak for en fantastisk intim koncert I Kerteminde.

Humor, stor indlevelse, stærke fortællinger og ikke mindst en stor musikalsk oplevelse. Det varmer mit musikerhjerte. Du er sej

Kim, Kerteminde:

Tak for en fantastisk underholdende aften på Skovpavillonen i Kerteminde. Dig kommer vi for at høre igen.

Erik, Middelfart:

Tusind tusind tak for skøn intimkoncert i Middelfart  igår. Min kone fik sgu´ nok lidt bløde knæ og hun blev mere eller mindre rask efter uges influenza. Rigtig go´ saltvandsindsprøjtning med din indlevelsesevne og sprøde stemme. :)

Anne Grethe, Svinninge:

SÅ er Docteur Bob monteret i CD-afspilleren i bilen. Den kommer vist ikke ud igen foreløbig :-) Tak for en helt igennem skøn koncert i Kulturgryden i Svinninge. Toppoint herfra :-)

Susanne, Greve:

Tusind tak for en rigtig god koncert i Portalen. Den sang der hedder ‘Her hos dig’, har jeg nok hørt 50  gange siden, den er bare så god,,,,tra lala

Louise, Herning:

Har været på Fermaten i Herning her til aften og se/høre dit Docteur Bob show. Tusind tak for top underholdning, total god humor, fed musik og en stemme i verdensklasse. En rigtig god aften :-) hvor er du bare vildt dygtig :-)

Vibeke, Aarhus:

Bonjour Docteur Bob, og tusind tak for i går. Gode fortællinger både i tale og sang, humor og alvor OG skønne versioner af BFS-sange, hvor vi endnu en gang får lov at blive grebet af dit fascinerende guitarspil. God søndag til dig.

Anita, Brande:

Tak for en varm, sjov og hyggelig aften på Smagshuset i Brande, leveret af en ægte, ærlig og inderlig Anders Blichfeldt

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .