Anders Fjeldsted Sextet

eventet sluttede

Anders Fjeldsted Sextet

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

07 jul 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Anders Fjeldsted er en efterspurgt bassist på den skandinaviske jazzscene. Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske navne og var i 2017 en af modtagerne af Bent Jædig-Prisen. Hans sekstet består af seks af landets stærkeste stemmer som alle har en dybt personlig lyd. Musikken er veksler ubesværet mellem at være ekspressivt swingende og impressionistisk og eftertænksom. Inspiration kommer fra pionerer som Charles Mingus, Thelonious Monk og Miles Davis. I sommeren 2018 vandt gruppen den prestigefyldte Getxo International Jazz Contest og har efterfølgende spillet på festivaler i Spanien, Belgien og I Skandinavien, samt åbnet DMA-Jazz-showet i Bremen Teater. Gruppens debutplade ”Anders Fjedsted Sextet”, udkom i 2020 og fik rosende ord af anmeldere i ind- og udland. 

"De har et teknisk og musikalsk niveau, der simpelthen ikke er til at tro på" - DR    

"I to timer viste Fjeldsted, hvordan man serverer tæt, energisk ensemblespil. Arrangementerne stiller store krav til musikerne, men de serverer dem afslappet og med overbevisning... Har du endnu ikke hørt dette nye skud på den danske jazzbandhimmel, kan jeg klart anbefale at opleve dem." - JazzLive redaktionen (Aarhus Jazzfestival)    

”Førstepræmien gik til Anders Fjeldsteds danske sekstet, for deres kraftfulde og vitale fremførelse af idéer, der var lige så strålende som Charles Mingus’.” – El Mundo, Spanien 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .