spring til hovedindhold

Anders Laugesen Foredrag: Skønhed, spiritualitet og det sårbare hjerte

Anders Laugesen Foredrag: Skønhed, spiritualitet og det sårbare hjerte

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

05 jun 2024 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Skønhed, spiritualitet og det sårbare hjerte

Livet er ikke altid enkelt eller let. Og slet ikke i en verden, der på mange måder er ved at falde fra hinanden. Så hvor kan vi finde kilder til livsglæde og en bedre fremtid?

'I skønheden og hjertets sårbarhed', er svaret fra Anders Laugesen. 'Det er netop, fordi vi kan mærke livet, at vi er i live. Men det er let at blive forført ind i en uopmærksomhed, der fører os væk fra os selv og fra hinanden'.

I sit foredrag giver Anders Laugesen et bud på, hvordan vi i en hjertelig sansning kan møde transformerende kræfter, der hjælper os med at være tilstede i en verden af smerte. Uden at miste hverken håb eller os selv.

Anders Laugesen er cand.phil. i kristendomskundskab og autodidakt journalist. Han er prisbelønnet for sin TV- og radiojournalistik.

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events