Anders Østergaards Gasolin-film på RAGNAROCK

20 sep 2019 kl. 17:00 - 21:30

Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Eksklusiv aften i selskab med RAGNAROCK, Auteur Film og Anders Østergaard og visning af dokumentaren ”Gasolin’ – hvis du tør, så kom med mig!”

Kom til en særlig aften i selskab med Anders Østergaard og RAGNAROCK, hvor vi sammen ser dokumentaren ”Gasolin’ – hvis du tør, så kom med mig”, og sammen med Anders Østergård går på opdagelse i Danmarks største rockband. Filmen er et portræt af et ualmindeligt sammenspist orkester, der i 9 år på trods af daglige konflikter tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab.

Vi byder jer velkommen i RAGNAROCKs nye særudstilling om Gasolin’ i anledning af 50-året for dannelsen af bandet. Udstillingen sætter fokus på de år, hvor de ambitiøse og hårdt arbejdende ”gasser” gik fra blot at være christianshavnerdrenge til at blive rockstjerner.

Efter rundvisningen vil der blive serveret lækker mad i Café RAGNAROCK by Freunde, som kan nydes i fællesskab, mens vi varmer op til fremvisningen af Anders Østergaards dokumentar Gasolin’. Vi runder aftenen af med en talk v. Anders Østergaard, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til filmproduktionen.

PROGRAM:

17.00-18.00 – ”Bag om”- rundvisning i Gasolin-udstilling v. RAGNAROCK. (Nb: husk køb af ekstra billet til rundvisning)

18.00-19.00 – Fællesspisning i Café RAGNAROCK by Freunde. Særmenu: Gasolin-burger, timianstegte kartofler og chilimayo (NB: bestilling af bord foretages direkte hos caféen)

19.00-19.15 – Introduktion til dokumentaren v. Anders Østergaard

19.15-20.45 – Filmfremvisning

20.45-21.30 – Talk v. Anders Østergaard.

BEMÆRK:

Tilmelding og reservering af bord til fællesspisning foregår direkte til Café RAGNAROCK by Freunde på T 23 60 82 04.

Aftenens særmenu koster 99. kr. pr. person. 

Det vil desuden være muligt at købe øl og vand i løbet af aftenen.

Arrangementet er støttet af Musikbypuljen i Roskilde Kommune og udviklet i samarbejde Auteur Film.