Andet møde i netværk for håndværkere

eventet sluttede

Andet møde i netværk for håndværkere

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

06 nov 2013 kl. 18:00 - 20:30

Beskrivelse

Andet møde i det nye netværk for håndværkere

Så er det nu vi samler håndværkerne på Stevns i et nyt netværk. I netværket kan du udveksle erfaringer med andre i branchen og samarbejde f.eks. om større byggeprojekter og markedsføring.

Sidste gang fik vi inspiration til, hvordan vi kan bruge netværket. Denne gang arbejder vi mere i dybden med netværkets udformning.
På mødet skal vi i fællesskab finde svarene på spørgsmålene:

- Hvad skal netværket kunne for dig?
- Hvordan skal netværket fungere rent praktisk?

Konsulent og bestyrelsesmedlem, Henrik Weiergang, vil sørge for at skabe en god diskussion.

Kom med og styrk dit netværk til dine stevnske kollegaer. Vi sørger for god stemning og byder på en lækker omgang Bøf Stroganoff til aftensmad.

Prisen er 100 kr ex. moms - bemærk at prisen på Billetto er inkl. moms

Vi glæder os til at se dig!

Lokation

Café Algade, Algade 5, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .