ÅNDSVIDENSKABELIGT KLOSTER RETREAT fra d. 13. september til d. 19. september 2020 – Sostrup Kloster, Grenå, Danmark - KUN FÅ PLADSER!

eventet sluttede

ÅNDSVIDENSKABELIGT KLOSTER RETREAT fra d. 13. september til d. 19. september 2020 – Sostrup Kloster, Grenå, Danmark - KUN FÅ PLADSER!

Billetter fra DKK 10.999,00

Sted

Dato

13 sep 2020 kl. 19:00 - 19 sep 2020 kl. 12:00

Beskrivelse

ÅNDSVIDENSKABELIGT KLOSTER RETREAT fra d. 13. september til d. 19. september 2020 – Sostrup Kloster, Grenå, Danmark 

“Do you not see that all your misery comes from the strange belief that your are powerless? Being helpless is the cost of sin. Helplessness is sin’s condition; the one requirement that it demands to be believed. Only the helpless could believe in it”

Fra bogen “A Course in Miracles”, Foundation for Inner Peace.

”Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven.”

Albert Einstein, Fysiker

Nu er er der igen mulighed for at blive undervist og inspireret af en række af Danmarks mest anerkendte spirituelle forfattere, musikere, yogier og healere. Forfatter Lars Muhl, Lydterapeut Githa Ben-David, Drømmetyder Frank Lorentzen, Healer Marianne Mikkelsen, Sanger Sudha, Bonne, Yoga Lærer Line Stabell, åndedrætsterapeut Jakob Lund og Åndedrætsterapeut Jacob Kleberg , samlet under et tag til Danmarks tredje åndsvidenskabelige retreat. Al undervisning er på dansk.

Ønsket med retreatet er at skabe (en) bevægelse, og at anskue verden på en ny måde, med åndsvidenskabelige øjne, for dermed at skabe balance og harmoni på alle planer i os selv (sind, krop og ånd), og i vores omgivelser (relationer, klima mv.). Eller sagt på en måde heale os selv og vores omgivelser! På det første retreat blev Folkebevægelsen for Livet sat i gang! – http://www.xn--folkebevgselsen...

Samtidig ønsker vi igen at skabe et fælleskab mellem alle deltagere og undervisere, så vi tilsammen kan skabe en ”sommerfugle effekt”, og få inspiration til hver især, hvad vi kan gøre og praktisere anderledes i vores hverdag, så vi kan være endnu mere glade og kærlige end da vi kom, og dermed være til inspiration for andre! Så vi alle kan blive endnu mere bevidste om at praktisere vores skaberkraft hver dag.

Udtalelser fra de sidste Åndsvidenskabelige Retreats:

Kære venner,

Tak for et fantastisk berigende samvær på alle fronter. Jeg har fået så megen inspiration og hjælp af jer alle, så jeg har haft store udrensnings symptomer, høj feber og en gammelkendt sygdom, som slap i går. Jeg er næsten født påny. Jeg arbejder nu dagligt med tonen fra himlen og læser og arbejder med terapeuternes mysterieskole og jeg har lavet mig et helligt sted/alter, noget som jeg tidligere har haft stor modstand på.

Kvindelig deltager.

Thank you all for your loving, sharing and caring! A special thanks to all the world-class teachers, and all heavenly forces who were there to guide and aid us all! I simply am in love with you all.

Mandlig deltager.

OVERNATNING OG FORPLEJNING.

Retreatet bliver denne gang afholdt på Sostrup Kloster (se link: http://www.sostrup.org/galleri...

), et stenkast fra Sostrup Slot, en smuk og hellig oase på Djursland, som i 1960 blev lavet om til et kloster under navnet Maria Hjerte Kloster og Kirke. Maria Hjerte Kloster og Kirke indbyder til indre arbejde og stilhed, som en naturlig fortsættelse af klostertiden, hvor nonnerne tilbragte en stor del af døgnet med tidebønner, individuel bøn og kontemplation. Det er ikke kun klosteret der indbyder til refleksion og fordybelse men også den omkringliggende natur med de smukke gamle bøgeskove, hav og strande. Retreat er inklusiv vegetarisk forplejning. Og alle råvarer er økologiske. Der er mulighed for at bo i enkeltværelse (de tidligere klosterceller moderniseret med blandt andet ”hästens senge”) med eget badeværelse eller i dobbeltværelse med 2 enkeltsenge eller 1 stor seng med delt badeværelse

Nærmeste lufthavne er Tirstrup (kun 35 km fra Sostrup Kloster), Billund og København, som alle har forbindelse til Grenå station via bus eller tog. Endvidere meget tæt på Ebeltoft (nem adgang fra Odden). Der arrangeres samkørsel, og shuttle afhentning fra Grenå Station den 9. maj.

Der er få pladser tilbage på stedet, da retreatet jo oprindeligt var planlagt til maj måned i 2020, hvis du vil have en af de sidste pladser, hvor du kan deltage fysisk, så er det nu det er nu!

Enkeltværelse med eget badeværelse og fuld økologisk vegetarisk, 6 dage med workshops, flere aften foredrag , 1 privat visning af filmen ”Seeren” af Lars Muhl, samt daglig blid morgen yoga og meditation med nogle af Danmarks bedste spirituelle undervisere. Early bird pris: 11499,- DKK/person og værelse med eget badeværelse på klosteret. Pris fra den 1. september 2020 12499,- DKK/person og eget badeværelse kan ikke garanteres.

Dobbeltværelse (2 enkelt senge eller en stor seng) med delt badeværelse og fuld økologisk vegetarisk, 6 dage med workshops, flere aften foredrag , 1 privat visning af filmen ”Seeren” af Lars Muhl, samt daglig blid morgen yoga eller/og krop, lyd og åndedrætsundervisning med nogle af Danmarks bedste spirituelle undervisere.. Early bird pris: 9999,- DKK/person og værelse på klosteret med delt badeværelse. Pris fra den 1. september er 10999,- DKK/person.

Shuttle bus fra Grenå Station til Sostrup Kloster T/R er inkluderet i prisen.

TILMELDING

Køb på Billetto. Kun få billetter tilbage.

Jacob Kleberg kan også kontaktes på mobil telefon 24240622 ved spørgsmål. Mulighed for betalingsordning efter aftale.

Tilmelding er først gældende når beløbet er modtaget på kontoen. Det er ikke muligt at få refunderet sin billet, men arrangør vil være behjælpelig med at få den solgt den videre til en evt. venteliste.

PROGRAM FOR UGEN (Ændringer i programmet kan forekomme):

Søndag den 13. september:

Indlogering på Klosteret er mulig fra kl 1600

Shuttle bus vil afgå kl 1530 fra Grenå Station for deltagere, som har brug for dette.

Aftensmad kl 18.

Kl 1900-2130: Foredrag med Lars Muhl og "hemmelig gæst" (ikke endeligt bekræftet). Tema hvad er Gud?

Mandag den 14. september:

Fuld forplejning hele dagen.

Pyramide sal: Kl 0700-1300 (tidlig start hvor stemmen er bedst og tid om eftermiddagen til ren væren). 1,5-dages workshop ”Tonen fra Himlen” med Githa Ben-David. Workshoppen er baseret på hengivelse til klang: Tonen fra Himlen, som man kan læse nærmere om i min første bog af samme navn. Kurset giver de studerende mulighed for at udfolde stemmen, møde udfordring, modtage respons, viden og støtte og først og fremmest opleve, at Lydens Kraft virker igennem dem. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Pyramide sal: Kl 19-2100: Foredrag, film eller koncert. Ikke endeligt fastlagt.

Tirsdag den 15. september:

Fuld forplejning hele dagen.

Pyramide sal: Kl 0700-1130. 1,5-dages workshop ”Tonen fra Himlen” med Githa Ben-David. Workshoppen er baseret på hengivelse til klang: Tonen fra Himlen, som man kan læse nærmere om i min første bog af samme navn. Kurset giver de studerende mulighed for at udfolde stemmen, møde udfordring, modtage respons, viden og støtte og først og fremmest opleve, at Lydens Kraft virker igennem dem. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Pyramide sal: Kl 1300-1600: ½ dages workshop med Marianne Mikkelsen: ”De tre hellige olier – hvordan du kan arbejde med dem i praksis. Du får din egen hellige olie med hjem!”.

Pyramide sal: Kl 19-2100: Foredrag, film eller koncert. Ikke endeligt fastlagt.

Onsdag den 16. september:

Fuld forplejning hele dagen.

Maria Hjerte Kirke: kl 0600-0700: Blid yoga og meditation med Line Stabell.

Pyramide sal: kl 0600-0700: Rebirthing ved Jacob Kleberg.

Pyramide sal: kl 900-1600: 1,5 dages workshop med Frank Lorentzen: ”Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys”. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Torsdag den 17. september:

Fuld forplejning hele dagen.

Maria Hjerte Kirke: kl 0600-0700: Blid yoga og meditation med Line Stabell.

Pyramide sal: kl 0600-0700: Rebirthing ved Jacob Kleberg.

Pyramide sal: kl 0900-1200: 1,5 dages workshop med Frank Lorentzen: ”Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys”. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Pyramide sal: kl 1300-1600: 1/2-dages workshop ”Stemmens Magi” med Kristine ”Sudha” Bonne. Stemmen er et instrument vi alle bærer rundt på. Et instrument som vi alle kan “spille” på. Desværre har mange af os mistet den umiddelbare glæde ved at bruge stemmen kreativt! Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Pyramide sal: Kl 19-2100: Foredrag, film eller koncert. Ikke endeligt fastlagt.

Fredag den 18. september:

Fuld forplejning hele dagen.

Maria Hjerte Kirke: kl 0600-0700: Blid yoga og meditation med Line Stabell.

Pyramide sal: kl 0600-0700: Rebirthing ved Jacob Kleberg.

Pyramide sal: kl 0900-1600:: 1,5-dages ny workshop; ”Gudsformlen – Praktiser din skaberkraft!” med Lars Muhl. Denne workshop tager udgangspunkt i Lars Muhl’s seneste bog (udkommer den 3. marts 2020), og er baseret på alt det underviser har arbejdet med gennem årene; bevidst vejrtrækning, bøn, ritualer, meditation, intuition, helbredelse, chanting, lyd healing, energiarbejde og ildvognspraksis, med det aramæiske sprogs psykologi som udgangspunkt. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Pyramide sal: Kl 1900-2100: Foredrag, film eller koncert. Ikke endeligt fastlagt.

Lørdag den 19- september:

Kun morgenmad.

Pyramide sal: kl 0600-0700: Blid yoga og meditation med Line Stabell.

Pyramide sal: kl 0900-1200:: 1,5-dages ny workshop; ”Gudsformlen – Praktiser din skaberkraft!” med Lars Muhl. Denne workshop tager udgangspunkt i Lars Muhl’s seneste bog (udkommer den 3. marts 2020), og er baseret på alt det underviser har arbejdet med gennem årene; bevidst vejrtrækning, bøn, ritualer, meditation, intuition, helbredelse, chanting, lyd healing, energiarbejde og ildvognspraksis, med det aramæiske sprogs psykologi som udgangspunkt. Se detaljeret kursusbeskrivelse længere nede.

Kl 1300: Retreat er slut. Afgang shuttle bus Grenå Station.

Mere information om uge program og undervisere:

Forfatter, musiker og mystiker Lars Muhl:

http://larsmuhl.com/#the-law-o...

https://lumizon.dk/lars-muhl/

;t=1512s

Gudsformlen – Praktiser din Skaberkraft! - En 1,5-dages workshop med Lars Muhl

Denne workshop er baseret på alt det jeg har arbejdet med gennem årene, bevidst vejrtrækning, bøn, ritualer, meditation, intuition, helbredelse, chanting, lyd helaling, energiarbejde og ildvognspraksis, med det aramæiske sprogs psykologi som ræsonansbund.

og har mysterie traditionen fra Essenerne og Alexandrias terapeuter som afsæt. Disse mystiske traditioner uddannede de første diakoner, som vi ved, længe før udtrykket diakon, fra den katolske kirket var kendt. Essenerne kaldte ”Børn af Lyset”, mens Terapeuterne blev kaldt ”De Hvidklædte”

På workshoppen erfarer du , hvilke ubrugte kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Og workshopen indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier, forsøgt formidlet så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død? Hvad eller hvem er Gud?

Lars Muhl ved, at der en alt liggende, overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

På workshoppen bliver du introduceret til øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!

Anbefalet læsning: Gralstrilogien, Lyset i et menneskes hjerte, SHM – Lyset i mørket og Gudsformlen (udkommer den 3. marts 2020).

Healer med stor viden om brug af æteriske olier, Marianne Mikkelsen:

½ dages workshop med Marianne Mikkelsen: ”De tre hellige olier – hvordan du kan arbejde med dem i praksis. Du får din egen hellige olie med hjem!”.

Marianne gennemgår de 3 hellige olier, og sætter dem ind i en nutidig kontekst, og hvordan du kan bruge dem i dag. Du vil få mulighed for at blande din egen Maria Magdalene olie, som du kan arbejde videre med derhjemme.

https://lumizon.podbean.com/e/...

http://www.aura-soma.dk/92_mar...

Forfatter, musiker og healer Frank Lorentzen:

Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys - En 1,5-dages workshop med Frank Lorentzen.

En workshop med bevidsthedens farver i centrum. Med udgangspunkt i min bog "Bevidsthedens Udstråling" vil vi gå i dybden med de forskellige psykiske tilstande, der udtrykker sig som bevidsthedsfarver i energifeltet. Vi vil meditere på farvernes væsen og essens for derigennem at få kontakt eller et lille glimt af deres forunderlige natur. Når man erfarer en farve på dette plan, erkender man dybt i sit hjerte, at bevidsthedsfarverne er ligeså levende som den fysiske krop. Farverne opererer i en usynlig stilhed, hvor de påvirker os langt mere end vi regner med. Vi bruger samtidig lyd fra regnbueoplyste krystalsyngeskåle samt farveoplyste bjergkrystaller til at forstærke oplevelsen af farvernes forunderlige univers.

https://www.franklorentzen.inf...

https://lumizon.dk/frank-loren...

Forfatter, musiker og lydterapeut Githa Ben-David:

http://githabendavid.dk/

https://lumizon.dk/githa-ben-d...

Tonen fra Himlen – 1,5-dages workshop med Githa Ben-David. Der er et stort behov for lydhealing i vores omverden. Kurset er baseret på hengivelse til klang: Tonen fra Himlen, som man kan læse nærmere om i min første bog af samme navn.

Kurset giver de studerende mulighed for at udfolde stemmen, møde udfordring, modtage respons, viden og støtte og først og fremmest opleve, at Lydens Kraft virker igennem dem.

Målet for workshop er, at forløse den enkeltes sande udtryk og afdække dens helbredende kvaliteter. Der findes ikke to ens stemmer. Der arbejdes ud fra en nådig og indfølende metode, hvor sandheden som velovervejet respons er i højsædet. Recommended reading ”The Note from Heaven” by Githa Ben-David.

Sanger og muskier Kristine “Sudha” Bonne:

https://sudhasong.com/

https://open.spotify.com/artis...

Stemmens Magi – 1 dags workshop med Kristine ”Sudha” Bonne. Stemmen er et instrument vi alle bærer rundt på. Et instrument som vi alle kan “spille” på. Desværre har mange af os mistet den umiddelbare glæde ved at bruge stemmen kreativt. Ideer om, hvordan vi burde lyde for at passe ind, begrænser vores spontane udtryk. Ideer om, at vores kreative udtryk er til for at være til nydelse for andre, lægger et ubevidst pres på os om at præstere noget særligt. Istedet for bare at bruge vores stemme som en måde at udtrykke os på af den simple grund, at vi selv nyder det. Stemmen er hjertets kanal til at udtrykke sig. Når vi giver plads til, at der kan komme lyd igennem fra hjertet, kan vi kommunikere mere autentisk. Og autentisk og ærlig kommunikation er nøglen til godt samarbejde og forståelse for hinanden. Når vi så oven i købet synger sammen, oplever vi en følelse af Oneness. Vores hjerterytme synkroniseres. I denne workshop kan deltagerene opleve, hvad det vil sige virkelig at lytte til, hvad der vil udtrykkes i det givne øjeblik. Og der er plads til at give det lyd. Det kan i mange tilfælde være utroligt forløsende og alle mulige emotioner kan komme op til overfladen, når vi synger vores hjertes sang. Et andet aspekt er, at blive hørt. At blive modtaget med nærvær. En vigtig del af forløbet er at give sin fulde opmærksomhed til sine med-kursister og virkelig høre dem. Det er meget rørende og “empowering” at blive hørt. Vi inspirerer dermed hinanden, og samskaber spontant en symfoni af stemmer. Udover glæden ved at synge og udtrykke sig, har de lyd frekvenser vi skaber en stærkt healende kraft. Vi bærer simpelthen rundt på et fantastisk værktøj, der kan bruges til dyb healing af os selv. Ved at synge sætter vi vibrationer igang i vores krop, som er styrkende for vores helbred. Ingen erfaring med sang eller stemme arbejde er nødvendigt. Har man en stemme og kan man trække vejret, kan man være med.

Sudha har i de sidste 20 år delt sin passion for sang og meditation på talrige festivaller, konferencer, retreats og koncerter verden over. Hun har trænet i traditionel Hawaiiansk hula i Hawaií, og er meget inspireret af den Hawaiianske Huna filosofi. I Indien er hun blevet initieret til at give Energy Transmission gennem sin sang ved Oneness University i Sydindien. På sine mange rejser rundt om i verden har hun samlet inspiration fra diverse kulturer, og har opdaget at lige meget hvilket sprog folk synger på, er det samme følelse alle længes efter. At være forbundet - forbundet til sit vores eget hjerte, til hinanden og til noget større end os selv. Det er dét hun giver mulighed for gennem sine koncerter og workshops.

Sudha har siden 2004 udgivet tre solo albums og har indsunget vocal for en lang række af andre kunstnere. Hendes musik bliver spillet dagligt i The Oneness Temple i Indien og i mange yoga studier verden rundt. Udgivelser.2004, Planet Love2007, Sharanam, 2014, In Her Name

Yoga underviser, socialrådgiver og healer, Line Stabell:

https://lumizon.podbean.com/e/...

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og har undervist siden 2017. Jeg er uddannet yogalærer i New York City i et studie, der hedder Y7 Studio. Jeg har undervist i deres studier, der ligger i Soho og på Upper East Side. Jeg har en 300 timers RYT og er registreret hos Yoga Alliance. Jeg er også uddannet reiki mester og har praktiseret reiki siden 2013.

I to år har jeg delaget i Marianne Willamson’s tirsdags undervisning i Et Kursus i Mirakler.

Jeg boede på den gade, hvor Marianne afholdte sine tirsdagslektioner i EKIM. Jeg har også arbejdet frivilligt for Marianne op til præsidentkampagnen, hvor jeg lavede emailister, solgte bøger og gav Marianne reiki healing. Jeg har bl.a. lært kraften i bøn af Marianne, noget jeg elsker at have med i mine yogatimer.

Før jeg blev yogalærer var jeg ansat som socialrådgiver i Gladsaxe Kommune, hvor jeg var myndighedssagsbehandler på børn - og ungeområdet. Jeg havde i min socialrådgiver karriere særligt kendskab til bandekriminalitet og komplekse psyko-sociale problemstillinger. Denne erfaring bruger jeg også i min yogaundervisning.

Min yogaundervisning bærer præg af min interesse for at leve ubetinget i kærlighedens navn, derfor er mit højeste ønske at du er dig selv og møder op som du er. Din krop er unik - det vil din yoga også være. Mit mål er at arbejde med asana på en måde, der åbner vores hjerte og sind og tillader kroppen at give slip på spændinger og blokeringer, der står i vejen for at vi kan mærke kærlighedens kraft indeni os selv og hinanden. Alle niveauer er velkomne.

Om Jakob Lund: Jakob Lund har beskæftiget sig med at hjælpe dybt traumatiserede mennesker i over 20 år. Hans primære redskaber har været forskellige åndedræts -og krops teknikker. Han har på den måde været med til at hjælpe tusindvis af mennesker i Danmark og udlandet gennem sine programmer breathe smart og prison smart. Hans epokegørende arbejde har vakt danske og internationale forskeres opmærksomhed, som har været med til at dokumentere videnskabeligt, hvordan brug af den bevidste vejrtrækning virker så godt. Dette bliver beskrevet i bogen, som er baseret på Jakob Lunds arbejde, ”traumebehandling og resocialiering – gennem åndedræt og meditation”( https://turbine.dk/produkt/traumebehandling-og-resocialisering/). Se mere om Jakob Lund på: http://jakoblund.dk/ og

http://breathesmart.dk/i-medie...

Krops -og åndedrætsterapeut, manager og spirituel mentor, Jacob Kleberg:

https://lumizon.dk/jacob-klebe...

Uddannet Cand. Merc. Int. i 1993, og arbejdet som leder siden 1996. Fra 2008 har jeg taget en række alternative uddannelser som NLP Master Practitioner, krops -og åndedrætsterapeut, inka healer (Paqo), og fulgt alle Lars Muhl’s kurser i Danmark siden 2014. I 2017/2018 tog jeg 1. del som energifeltsterapeut (underviser Frank Lorentzen), hvor meditationsteknikker og drømmetydning er i fokus. Uddannet i 2019 som Divine Deacon, og i gang med Claus Houlbergs uddannelse i esoterisk horoskoptydning. Færdig i 2020. Jeg arbejder i dag som krops -og åndedrætsterapeut i et klinikfællesskab i København sammen med en kvindelig psykoterapeut og en kvindelig krops –og åndedrætsterapeut. Derudover arbejder jeg som spirituel mentor. Endelig er jeg manager for spirituelle lærere og forfattere, blandt andet Lars Muhl, hvor jeg hjælper dem med at udbrede deres budskab til hele verden.

https://www.transformationalex...

Arrangør

Få Helhed i dit Liv. En ny begyndelse. Med erfarne, kærlige og humoristiske lærere.

Get Wholeness in your life. A new beginning. With experienced, loving and fun teachers.

Lokation

Pyramidesalen og Maria Hjerte Kirke Pyramidesalen og Maria Hjerte Kirke, Sostrup Slot, 8500 Grenå

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .