Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Andy C - 4 hour set

Afholdt event

Andy C - 4 hour set

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

11 nov 2017 kl. 23:00 - 12 nov 2017 kl. 04:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Normalt spiller Andy C på propfyldte stadions, hvor han serverer sine imponerende drum’n’bass-sæt, men Pumpehuset har lokket ham ud af arenaerne og ind i vores, til sammenligning, intime rammer, når verdens største drum’n’bass-DJ overtager husets store sal den 11. november.

Kaptajnen for det hele gennem 25 år

Siden slutningen af 80’erne har Londons rave-scene været den helt store rugekasse for elektronisk musik. Et hav af mere eller mindre basorienterede genrer har set dagens lys og fostret stjerner, der er kravlet til toppen af hitlisterne og har forputtet sig i undergrunden igen. Som en konstant igennem tre årtier har inspirationskilden og grundpillen i miljøet været jungle og drum’n’bass. Den ubestridte konge af genren er Andy C.

Selvom Andy C er manden der trækker i trådene i miljøet, er det primært hans DJ-sets der har gjort ham verdenskendt. Her fylder han de største festivalscener og headliner alt fra Outlook festival til EDC i Las Vegas. Han skaber klubkoncepter med sig selv i centrum, som da han i foråret 2017 spillede eksklusivt tre måneder i træk på samme klub i London - hver aften var udsolgt måneder i forvejen! Når han fylder de store stadions i England er det som ene mand på scenen med sit særlige All Night Long set, der består af Andy C, 4 pladespillere, et gigantisk anlæg og pladetasken fuld af dub plates. Det er netop sådan han præsenteres i Pumpehuset, hvor vi har lokket ham til at give et særligt 4 timers DJ-set. OHOI! er garant for, at Pumpehusets lydanlæg til lejligheden bliver udvidet betragteligt, for drum’n’bass skal jo kunne mærkes.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .