spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Angelica

Afholdt event

Angelica

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

21 okt 2017 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

ANGELICA, en opera af Puccini

Nyopsætning ved YLVA KIHLBERG


Operaværkstedet og Ylva Kihlberg vil med ANGELICA skabe en imødekommende forestilling, der taler til nutidens publikum og til unge i dag. Puccinis operatragedie fra 1918 er på flere måder velegnet til formålet. Den indeholder noget af Puccinis allersmukkeste musik og den hjerteskærende historie om hvordan Angelica bliver revet væk fra sin familie og lille søn, føles meget aktuel: Hvad gør det ved et menneske at skulle leve videre ensom, uden sine elskede, uden sit barn? Er livet så overhovedet værd at leve? Kan man i det hele taget overleve sådan en smerte?

Lokation

Christian kirke, Strandgade 1, 1401 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .